Mama Luizei Melencu, mesaj sfârșietor în cazul Caracal! Ce anunț a făcut la 10 luni de la dispariția fetei

Mama Luizei Melencu, mesaj sfârșietor în cazul Caracal

Cazul Caracal. Monica, mama Luizei Melencu a scris un mesaj sfâșietor pe Facebook. Ce anunț a făcut la 10 luni de la dispariția fetei?

Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor în cazul Caracal

Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019 și nu a fost căutată de autorități timp de 102 zile, cazul ei venind în interesul oamenilor legii pe 26 iulie 2019, după ce s-au pus cap la cap dispariția ei cu cea a Alexandrei Măceșanu, adolescentă dispărută pe 24 iulie. Ultimele imagini cu Luiza în viață sunt surprinse pe strada Craiovei din Caracal, când tânăra aștepta o mașină de ocazie pentru a se întoarce acasă.

Mama Luizei Melencu, mesaj sfârșietor în cazul Caracal! Ce anunț a făcut la 10 luni de la dispariția fetei
Luiza Melencu, alături de bunicii ei

În acea zi, camerele de supraveghere video au surprins o mașină identică cu cea a lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, trecând prin zonă. În cazul fetei, acuzatul a spus că nu o cunoștea înainte să o răpească, menționând că a luat-o din zona intersecției străzii Craiova cu strada Piața Victoriei, completând că ea voia să meargă spre Dioști.

„Nu e nimic care să-ți egaleze frumusețea, nimic care m-ar face să te iubesc mai puțin”

Au trecut 10 luni de atunci și fetele sunt tot de negăsit. Deși Dincă a fost trimis în judecată pentru uciderea celor două tinere, Monica Melencu, mama Luizei, încă speră la o minune. Femeia crede că fiica ei trăiește, iar durerea a împins-o să posteze un mesaj pentru ea, pe Facebook.

„În ochii mei, nu e nimic care să-ți egaleze frumusețea, niciun cuvânt care să descrie cât însemni tu pentru mine, nimic care m-ar putea face să te iubesc mai puțin. Orice vârstă ai avea, pentru mine o să fii mereu fetița mea!”, a scris mama Luizei pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI