Cazul Caracal. Scene șocante! Ce s-a întâmplat acum în fața casei lui Gheorghe Dincă

Cazul Caracal. Scene șocante! Ce s-a întâmplat acum în fața casei lui Gheorghe Dincă
Cazul Caracal. Scene șocante! Ce s-a întâmplat acum în fața casei lui Gheorghe Dincă

Protest la Caracal, sâmbătă, la 10 luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Oamenii au refăcut ”Drumul Iadului” și s-au oprit în fața porții suspectului principal în cazul răpirii tinerelor, Gheorghe Dincă.

Cazul Caracal. Ce s-a întâmplat acum în fața casei lui Gheorghe Dincă?

Mihaela Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, tinere din zona orașului Caracal, au dispărut pe parcursul anului 2019, Luize pe 14 aprilie, iar Alexandra pe 24 iulie. Cea din urmă a apelat la serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal, aflată pe strada Craiovei. De-a lungul zilei, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, reușind acest lucru tocmai în cursul nopții următoare, și au putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6. Proasta gestionare a cazului a stârnit revoltă publică.

Astăzi, la 10 luni de la dispariția tinerelor, înverșunarea este la fel de mare, iar ea a adunat câteva zeci de persoane, sâmbătă, în fața casei lui Dincă. Oamenii și-au exprimat nemulțumirea față de cum au intervenit autoritățile în cazul răpirii fetelor.

Protestatarii au refăcut ”Drumul Iadului”

Protestatarii au numit traseul parcurs de inculpat din locul de unde a răpit-o pe Luiza până la domiciliu ”Drumul Iadului”. Inițial, persoanele adunate la protest s-au întâlnit în fața Poliției Caracal, unde au și strigat ”demisia”, cerând ca cei care nu și-au făcut treaba, după cum sunt și obligați de lege, să renunțe la funcții. La eveniment au participat mama Alexandrei și fiica cea mică, Alexandru Cumpănașu și familia Luizei Melencu.

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Sâmbătă, 15 februarie 2020

Cei prezenți la protest au ajuns în fața clubului unde au avut loc, zilele trecute, descinderi, în locul unde Luiza a fost luată la ocazie, iar în fața casei acuzatului au dat foc coroanelor de flori și lumânărilor, spunând că tinerele nu sunt moarte, ci traficate.

Urmăriți Playtech.ro și pe