Prima reacție a familiei Luizei Melencu, după ce Dincă a fost trimis în judecată: „Va fi achitat!”

Prima reacție a familiei Luizei Melencu, după ce Dincă a fost trimis în judecată: „Va fi achitat!”
Familia Luizei Melencu, după ce Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată: "Acești procurori și-au declarat război cu noi"

Procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe Gheorghe Dincă pentru 8 infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat – două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte – două infracţiuni. Avocatul familiei Melencu susține însă că dosarul nu este unul solid și că Dincă va fi achitat pentru acuzațiile de omor.

Familia Luizei Melencu, după ce Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată: „Acești procurori și-au declarat război cu noi”

„În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei şi a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică şi Serviciului de îndrumare şi control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ,,Caracal” întruneşte condiţiile legalităţii şi temeiniciei, că au fost respectate dispoziţiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă şi există probele necesare şi legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al P.Î.C.C.J., domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul”, a anunțat, miercuri, Parchetul General.

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut că și-a vândut victimele unor traficanți. Reacția mamei Luizei Melencu
Monica Melencu, mama Luizei

Mama Luizei Melencu nu vrea ca dosarul să fie judecat la Slatina și susține că nu sunt probe care să arate că Gheorghe Dincă i-a ucis fiica.

„Care ucidere, măcar în celălalt caz există un cerificat. Acești procurori și-au declarat război cu noi. Ce probe au ei să îl trimită în judecată pentru uciderea Luizei”, a declarat Monica Melencu, în timp ce avocatul Tonel Pop a spus că Dincă va fi achitat pentru acuzațiile de omor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI