Mama Luizei Melencu, mărturisiri răvășitoare în cazul Caracal: “2020 îmi va aduce copilul acasă”. Ce spune aceasta despre Dincă

Mama Luizei Melencu, mărturisiri răvășitoare în cazul Caracal: “2020 îmi va aduce copilul acasă”. Ce spune aceasta despre Dincă
Mama Luizei Melencu, mărturisiri răvășitoare în cazul Caracal: “2020 îmi va aduce copilul acasă”

Monica, mama Luizei Melencu, a făcut mărturisiri răvășitoare în cazul Caracal, după ce a fost chemată să studieze ultima parte a dosarului. Mai are de parcurs trei volume. Speranța îi este vie: ”2020 îmi va aduce copilul acasă”. Ce spune despre Gheorghe Dincă?

Mama Luizei Melencu a făcut mărturisiri răvășitoare în cazul Caracal

Gheorghe Dincă a dezvăluit în detaliu ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Ucigașul a cedat și a scris cu mâna lui ce le-a făcut celor două tinere din Caracal. La începutul lunii noiembrie, a explicat ce a făcut cu trupul tinerei pe care a luat-o la ocazie în data de 14 aprilie a anului curent.

După ce a început să poarte o conversație cu aceasta, recunoaște că ”i s-a aprins becul. Nu mai judecam”. Inculpatul a trecut la fapte. A legat-o cu o curea, a lovit-o și i-a acoperit ochii cu o bucată de material.

Mama Luizei Melencu, mărturisiri răvășitoare în cazul Caracal: “2020 îmi va aduce copilul acasă”. Ce spune aceasta despre Dincă
Luiza Melencu

„Fiind bine legată la ochi și la mâini, am plecat la Fănică, la copertină, unde mă aștepta. Fănică făcea țigări din ziar și mi-a zis: «Nea George, se (…) bine?», eu zicându-i că da. Am mai stat pe afară puțin, pe la nutrii, dar el era nerăbdător să meargă în casă la Luiza. Își freca palmele, dar nu puteam să îl refuz pentru că o văzuse în mașina mea zbierând”, a povestit Gheorghe Dincă.

”Copilul meu trăieşte, dar nu-l caută nimeni”

Acțiunile de pe ultima sută de metri. Monica Melencu a fost chemată să studieze ultima parte a dosarului Caracal pe 30 decembrie 2019. Mama tinerei dispărute a mai fost la București împreună cu avocata sa, dar mai are de parcurs trei volume. După ce a analizat rând cu rând, timp de 9 ore, cât s-a putut din dosar, Monica a spus că nu a văzut vreo probă că fiica sa și Alexandra Măceșanu ar fi fost ucise de Dincă.

„Există doar declaraţia lui Dincă în acest sens. Atât. Alte declaraţii sunt contradictorii, inclusiv cele ale familiei. Am citit rând cu rând. Vă garantez că fetele sunt traficate. Am studiat o parte din dosar, o parte e trimis în instanţă”, a spus Monica Melencu.

„M-au chemat pe 30 decembrie. Mă voi duce să studiez ultima parte. Vreau să văd totul cu ochii mei. Indiferent ce-mi spun acum anchetatorii, eu nu mai cred nimic. Simt, copilul meu trăieşte, dar nu-l caută nimeni. 2020 îmi va aduce copilul acasă. Veţi vedea”, a completat femeia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI