Cazul Caracal. Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu, deși Gheorghe Dincă susține că a ucis-o

Cazul Caracal. Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu, deși Gheorghe Dincă susține că a ucis-o
Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu, deși Dincă a susținut că a ucis-o?

Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu? Gheorghe Dincă a susținut că a omorât-o, dând și detalii despre ce a făcut cu trupul ei, dar autoritățile sunt de altă părere.

Gheorghe Dincă susține că a ucis-o

Gheorghe Dincă a dezvăluit în detaliu ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Ucigașul a cedat și a scris cu mâna lui ce le-a făcut celor două tinere din Caracal. La începutul lunii noiembrie, a explicat ce a făcut cu trupul tinerei pe care a luat-o la ocazie în data de 14 aprilie a anului curent. După ce a început să poarte o conversație cu aceasta, recunoaște că: „M-am înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam”. Inculpatul a trecut repede la fapte și i-a propus 30 de lei pentru a purta cu aceasta relații intime. Pentru că a refuzat, Dincă a legat-o cu o curea, a lovit-o și a legat-o și la ochi. „În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Gheorghe Dincă, prin constrângere au violat-o pe tânăra lipsită de libertate”, a declarat Giorgiana Hosu, procuror-șef DIICOT. Pe data de 17 aprilie, după 4 zile de chin, Luiza a murit în casa lui Dincă.

„Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind”
Gheorghe Dincă

Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu, deși Dincă a susținut că a ucis-o?
Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu, deși Dincă a susținut că a ucis-o?

Ce spune Poliția Română despre cazul Luziei?

Pe site-ul oficial al Poliției Române, apare în cotinuare cazul Luizei, semn că există procente care care să-i facă pe polițiști să nu creadă cele spuse de Dincă și să caute în continuare. În dreptul pozei Luizei Melencu se află semnalmentele acesteia și alte detalii, pentru ca oricine să o poată recunoaște.

Semnalmente
Înălțime:160 cm, Greutate:0 kg, Corpolentă:ATLETIC, Culoare păr:ȘATEN, Lungime pĂr:LUNG, Contur față:OVAL, Culoare ochi:CĂPRUI

Detalii
În ziua de 14.04.2019, a plecat de la domiciul deplasându-se în municipiul Caracal, județul Olt, și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime 160 cm, costituție atletică, față ovală, păr șaten, lung, ochi căprui. La data plecării susnumita era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastru, pulovăr de culoae negru, teneși de culoare albastru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI