Mama Luizei Melencu, gest disperat. Ce face femeia, convinsă că fiica ei este în viață

Mama Luizei Melencu, gest disperat

Mama Luizei Melencu, victimă Caracal, a făcut un gest disperat. Ce face femeia, fiind convinsă că fiica ei este în viață?

Monica, mama Luizei Melencu, a făcut un gest disperat

Procurorii DIICOT s-au întors acasă la familia Melencu, pentru a recolta probele ADN. Monica, mama Luizei, fata dispărută în luna aprilie a anului curent, a făcut un gest disperat, considerând că după această analiză se va da un verdict nedrept din spusele ei, procurorii dorind să o declare moartă pe fata sa. De asemenea, bunicul tinerei dispărute îi este alături, menționând că autoritățile ”vor să mușamalizeze cazul”, aducând și acuze la adresa DIICOT. Astfel, mama Luizei Melencu a decis să fugă de acasă.

Mama Luizei Melencu, gest disperat. Ce face femeia, convinsă că fiica ei este în viață
Mama Luizei Melencu, în fața casei principalului suspect din Caracal

„Au venit luni seara doi domni şi o doamnă de la poliţie, mai să mă ia pe sus să dau aceste probe biologice. Au stat mai bine de o oră la poartă. Le-am spus clar că refuz. Au încercat să pună martori care să semneze că au văzut maşina poliţiei la poartă şi că eu nu vreau să dau aceste probe. Le-am spus respectivilor ”domnilor, ştiţi cumva ce urmează să faceţi, ce urmează să semnaţi”?”, a declarat mama victimei lui Gheorghe Dincă.

”Nu vreau să dau acele probe”

”Oamenii respectivi sunt şi vecini cu noi şi nu au vrut să fie martori. Până la urmă au încheiat un proces verbal în care au menţionat şi chiar i-am rugat să scrie că nu vreau să dau aceste probe şi nu am semnat nici acel proces verbal”, a povestit Monica Melencu.

Mai mult, o femeie care a văzut-o pe mama Luizei Melencu în ziua în care procurorii au căutat-o acasă pentru a recolta probe ADN a povestit că a trecut pe lângă ea și au luat-o fiorii, începând să plângă de durerea ei.

„Ieri (n.r. luni), mă aflam în Caracal și am trecut pe lângă mama Luizei. Vă rog din suflet să mă credeți că m-au luat niște fiori și am început să plâng de durerea dânsei. Și eu sunt mama și știu ce înseamnă suferința pentru copii. Doar o mama poate înțelege durerea altei mame”, este mesajul femeii care a văzut-o pe Monica Melencu recent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI