Imagini noi cu Luiza Melencu! Prietenii ei au postat un video emoționant cu tânăra din Caracal. Ce făcea victima lui Dincă

Ultimele imagini cu Luiza Melencu

Familia și prietenii Luizei Melencu nu renunță să spere! Cunoștințele tinerei cred că fata este în viață, mai ales că nici măcar până acum nu s-au adus dovezi concrete care să ateste faptul că adolescenta a fost omorâtă. Ce imagini video au adus prietenii fetei și cum își exprimă durerea?

Imagini nou cu Luiza Melencu! Prietenii ei au postat un video emoționant

Luiza Melencu a dispărut încă din luna aprilie, iar căutările ei au început mai serios abia după ce s-a aflat de cazul AlexandreiMăceșanu. La momentul actual, familiile îndurerate care sunt private de prezența fetelor nu au nicio dovadă că acestea ar fi fost omorâte, precum se spunea până de curând. Mai mult decât atât, totul a fost dat peste cap când ieri, 19 septembrie, s-a descoperit că în butoiul din curtea lui Dincă nu se aflau oase umane, ci doar în pădurea indicată de acesta. Până la noi piste, familia, prietenii și rudele cred că Luiza este în viață, dar continuă să-și facă griji nenumărate.

În urmă cu puțin timp, colegii de clasă ai Luizei au pus un video în care se plimbau, cel mai posibil după ore, într-un parc. Totul se petrecea pe timpul iernii, când nimeni nu avea să prevestească tragedia.

„Și-a schimbat complet declarația”

În cadrul anchetei de la Caracal, Dincă a recunoscut faptul că a ucis-o pe Luiza Melencu, mai apoi i-ar fi aruncat trupul în pădurea de lângă locuința sa. Procurorii au decis că există indicii care să ateste faptul că inculpatul a săvârșit această infracțiune.

„Gheorghe Dincă și-a schimbat complet declarația. Dacă la început a recunoscut două crime, acum nu mai pomenește nimic de Luiza. Nu o mai recunoaște, iar fata din descrierile lui e alta. I se arată fotografii și nu o recunoaște pe Luiza. Ne putem gândi la o a treia victimă”
Roxana Ciucă, reporter Antena 3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI