Cazul Caracal se complică și mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: „Trăiește!”

Cazul Caracal se complică și mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT:
Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: "Trăiește!"

Cazul Caracal este departe de a se fi terminat, ba chiar se complică mai mult de la o zi la alta. Bunicul Luizei Melencu, prima victimă, aduce acuze la adresa DIICOT.

Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT

În data de 18 septembrie, DIICOT informa că oasele descoperite în zona de lizieră de pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, loc indicat de Gheorghe Dincă drept cel în care s-ar afla rămășițele victimei sale, provin de la scheletul unei persoane de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani.  Oamenii legii nu au putut caracteriza ADN-ul din rămășițe, dar fiind că erau calcinate. Cert este că a fost o probă care a scos-o pe Alexandra Măceșanu din calcul, DIICOT informând clar că este alta decât cea descoperită la data de 26 iulie, zi în care a dispărut a doua victimă Caracal.

Cazul Caracal se complică și mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT:
Luiza, alături de bunicii ei

Acum, situația se răstoarnă. Stelian Iordache, bunicul Luizei, îi acuză pe procurori că vor să închidă cazul dispariției nepoatei sale, prin implantarea de probe care să demonstreze că ea ar fi moartă. De altfel, ipoteza bunicului Luizei este împărțită și de mama tinerei, care spune constant că ”autoritățile vor să mușamalizeze cele întâmplate”.

”Suntem convinși că Luiza trăiește”

Mai mult, bunicul Luizei a declarat, marți, că familia este convinsă că Luiza trăiește și a fost traficată, lucru pe care autoritățile nu vor să îl recunoască.

„E dreptul ei, i s-au mai prelevat o dată probe, ADN-ul, și noi, bănuim că aceste probe ADN vor fi plantate pe alte oase și pe alte probe. Pentru că dumnealor vor să închidă acest caz, pentru că e foarte deranjant, ei nu și-au făcut niciodată datoria. N-a fost sunată pentru că mai avem și alte probleme, mai avem și alte priorități.

Nu o să stăm cu gândul că o să vină să ne ridice. Nu au niciun drept. E drept prevăzut prin Constituție, dacă vrea de bună voie merge, dacă nu, nu o poate obliga nimeni. Noi suntem convinși că Luiza trăiește, Luiza a fost traficată, iar ei nu vor să recunoască această situație”, a spus Stelian Iordache.