Mama Luizei Melencu, amendă uriașă pentru că nu s-a prezentat la DIICOT. Femeia ar putea fi adusă cu forța

Mama Luizei Melencu, amendă uriașă pentru că nu s-a prezentat la DIICOT. Femeia ar putea fi adusă cu forța
Mama Luizei Melencu, amendă pentru neprezentarea la DIICOT

Mama Luizei Melencu are încă o problemă de înfruntat. Aceasta este amendată cu bani grei pentru neprezentarea sa la DIICOT. Dacă nu va veni nesilită de nimeni, se va interveni cu forța. Cât va trebui să plătească pentru că nu s-a supus cererii din partea oamenilor legii?

Mama Luizei Melencu, amendă uriașă pentru neprezentarea la DIICOT

Monica Melencu a primit o amendă de 5.000 de lei pentru că nu s-a prezentat, în cursul zilei de azi, în fața procurorilor de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Mama fetei a refuzat prin urmare să dea probe suplimentare de ADN.  Neparticiparea la ancheta care este în continuare o necunoscută nu i-a făcut niciun bine.

Procurorii au obținut un ordin judecătoresc prin care o înștiințeză pe Monica Melencu faptul că se va interveni cu forța, dacă este nevoie. Femeia ar urma să fie adusă la DIICOT de trupele speciale, dacă va continua să nu coopereze. Probele ADN suplimentare îi ajută pe anchetatori să stabilească dacă oasele arse găsite în pădure sunt sau nu ale tinerei. De asemenea, acestea vor fi trimise și experților americani de la FBI, lucru care a speriat-o, de fapt, pe mama victimei, susține avocatul Tonel Pop.

Mama Luizei  Mmelencu, amendă uriașă pentru neprezentarea la DIICOT, pentru prelevarea de probe suplimentare
Mama Luizei Mmelencu, amendă uriașă pentru neprezentarea la DIICOT, pentru prelevarea de probe suplimentare

Tonel Pop nu este de acord cu abordarea situației din partea magistraților

„Dacă le dă amendă (procurorii – n.r), nu ştiu, o să facem un teledon – populaţia, poporul să-i ajute să plătească amenda. Şi aşa sunt nişte oameni sărmani, săraci, amărâţi, se simt şi rău, n-au nici maşină cu ce să vină. Citaţia este invocată pentru a li se ridica probele ADN. Pentru a ridica probe de ADN trebuie să ai nişte ordonanţe sau o hotărâre judecătorească. Au venit la poartă şi au spus: veniţi cu noi în maşină că avem ordonanţă, că avem hotărâre. Deci, a venit poliţia la poartă. Eu am discutat cu ei şi au spus că se întorc cu actul şi în loc să se întoarcă cu actul, cu ordonanţa în baza căreia au venit şi au vrut să îi ia, s-au întors cu o citaţie în fals”
Tonel Pop

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI