Mama lui Jador, mesaj emoționant pentru fiul său. Manelistul împlinește azi 26 de ani

de: Bișinicu Andreea
25 03. 2021

Sărbătoare mare la Survivor România. Jador a împlinit, azi, vârsta de 26 de ani. Deși este departe de familie și prieteni, Faimosul cântăreț simte dorul de casă și sprijinul și afecțiunea celor dragi, care-l așteaptă cu marele premiu înapoi, în România. Ce mesaj emoționant i-a transmis mama lui Jador artistului, de ziua lui de naștere.

Mama lui Jador, mesaj emoționant pentru fiul său

Fericire mare pentru fanii lui Jador. Artistul din tabăra Faimoșilor are toate motivele de a sărbători, chiar dacă este departe de familie și prieteni. Cântărețul împlinește 26 de ani, iar mama sa i-a transmis un mesaj emoționant. Deși nu este alături de cei dragi sufletului său, Jador simte sprijinul celor de acasă, care-l așteaptă înapoi în România cu marele trofeu de la Survivor 2021.

Mama lui Jador mărturisește că nu mai poate de dorul fiului săi, despre care știe că este un adevărat supraviețuitor și un luptător. Femeia este convinsă că manelistul va face tot ce îi stă în putință pentru a fi marele câștigător al competiției care se desfășoară în Republica Dominicană.

„Mă gândesc la el mai mult ca niciodată, pentru că este departe de noi. Văd atâtea postări pe rețelele de socializare și văd cât îl iubește lumea, iar eu nu pot să-i spun nimic. Mă bucur că lumea este de partea lui și îl iubește. Asta îmi dă un impuls să merg mai departe, să îmi treacă de dorul lui”, i-a transmis mama lui Jador celebrului cântăreț.

Mama lui Jador l-a născut pe artist la 15 ani

Numai mamă să nu fii atunci când știi că fiul tău suferă. Mama lui Jador a trecut prin momente cumplite atunci când băiatul ei s-a accidentat grav la genunchi, fapt pentru care nu a avut voie să participe la probele de la Survivor România din ultimele două săptămâni. Mama manelistului spune că între ea și fiul ei există o legătură foarte puternică.

„Este primul născut și a fost cea mai mare bucurie posibilă. Eram și eu un copil, aveam 15 ani și jumătate, dar viața mea s-a schimbat radical. Nu puteam să respir fără el. Este sufletul meu! L-am visat înainte să se accidenteze, îmi cerea ajutorul. Atunci n-am realizat ce înseamnă visul acela. După ce am văzut că s-a accidentat am înțeles”, a completat

Edițiile trecute, medicul i-a permis Faimosului să observe jocul coechipierilor săi de pe bancă. Se pare că prezența manelistului la în ultima săptămână le-a purtat noroc Faimoșilor, care au câștigat jocul de comunicare și, astfel, au putut asculta mesajele de la mamele și figurile materne din viețile lor.