Jador, desființat la Survivor România: ‘Ești un terminat, doar oamenii de acasă te mai cred cu piciorul’

Jador, desființat la Survivor România: ‘Ești un terminat, doar oamenii de acasă te mai cred cu piciorul’
Jador a fost desființat la Survivor România de un coleg

Jador a revenit în emisiunea ”Survivor România” după ce s-a accidentat serios la picior în urma jocului pentru imunitate din 5 martie. Două săptămâni de spitalizare i-au fost de ajuns pentru a se reface, însă nu complet. Artistul nu a intrat încă pe teren, iar pentru moment se ocupă de atmosferă. Deși ajuns de scurt timp în rândul colegilor săi, a reușit să-l scoată din minți pe Sorin, Războinicul cu care duce lupte grele de când au descoperit că se antipatizează reciproc. Tensiunile care vor apărea în ediția de vineri, 19 martie.

Jador a fost desființat de Sorin la Survivor România

Faimoșii și Războinicii se vor lupta în această seară pentru imunitate. Anterior, cei albaștrii și-au pierdut un membru, pe Romina, venită nu de mult în competiție. Ambele echipe se gândesc deja la strategii și la numele membrului pe care urmează să-l treacă pe foaie la Consiliu.

Mellina: Păi Sorin ce să facă? O să îl voteze în continuare până o să iasă. Altceva ce poate să facă?

Cătălin Moroșanu: Cred cu toată inima mea că o să avem o energie bună la jocul de imunitate.

Zanni: Dacă nu vom fi bine, trebuie să scăpăm la un moment dat de Andreea. (n.r.- Andreea Antonescu).

Sorin e de părere că Jador se preface accidentat

Un schimb dur de replici a izbucnit în ediția anterioară între Sorin și Jador, conflict ce va fi continuat pe micile ecrane și în această seară. Războinicul l-a acuzat pe Faimos că se preface că este lovit la picior.

Jador: Ai încercat să dai oamenii buni afară din echipă!

Sorin: Ești un terminat și un prefăcut! Nu ai nimic la picior! Dacă pierd, eu măcar intru, nu mă prefac! Am probleme și eu, dar nu mă prefac. Vezi că acum nu mai stai în cârje, ci în piciorul lovit. Doar oamenii de acasă te cred că ai ceva, nu noi.

Se strâng rândurile la Războinici. Faimoșii vor să scape de Andreea Antonescu 

Ceva nu mai merge bine la Războinici. „Sunt zile și zile”, motivează aceștia. Cea mai recentă ediție i-a lăsat tot cu burta goală, nereușind să înscrie la coș pentru a intra în posesia premiului ales de public, un brunch copios. La fel s-a întâmplat și la consliul de eliminare trecut, când au fost nevoiți să aleagă un coechipier pentru a părăsi competiția.

În acest timp, Faimoșii, pierzători la primul joc de imunitate, au nominalizat-o pe Andreea Antonescu. Romina și cântăreața au fost puse față în față, iar cea care și-a terminat socotelile cu jungla a fost Războinica, ce a plecat nemulțumită îndeosebi de votul colegului Andrei, care a ales-o pentru a ieși.