Jador, umilit la Survivor România: ‘Ești doar o mascotă, un clovn’

Jador, umilit la Survivor România: ‘Ești doar o mascotă, un clovn’
Jador, umilit la Survivor Romania

Jador a fost protagonistul unui scandal și la primul joc de imunitate al săptămânii acesteia. Deși nu intră în competiție, fiind accidentat și mergând în cârje, el nu s-a sfiit să intre din nou în altercație cu echipa Războinicilor, prin șicanele sale.

Jador, umilit la Survivor România

Jador s-a certat rău atât cu Maria, cât și Sorin de la Războinici, aruncându-și cuvinte dure!

”Ești doar o mascotă, un clovn! Esti prefacut, nu te doare piciorul, stai doar aici degeaba si mananci”, i-a spus Sorin de la Războinici lui Jador. În scandal a fost implicată și Maria, șicanată de Jador. Aceasta i-a spus ”Îți faci bine meseria de clovn”. Sorin nu a putut aduce azi puncte pentru echipa sa, dar cu toate azi au câștigat Războinicii.

Din păcate însă pentru echipa Faimoșilor, Războinicii au câștigat în această seară primul concurs de imunitate al săptămânii, cu scorul strâns de 10 la 9. Pierderea a fost greu de digerat pentru echipa Faimoșilor, care au luptat mult să câștige.

”Mi s-a părut o prefăcătorie”

Jador s-a accidentat în timpul unei competiții, motiv pentru care el este alături de echipă, fără a intra în competiție.

„Am câteva probleme. Eu am cerut doctoriță, să nu-l mai văd pe Theo niciodată. Și stomacul și spatele și piciorul, nu mai știu ce urmează. Nu vă duceți la spital, stați între patru pereți, singuri, cu un gardian care nu știe engleză. Mi-a fost dor de colegii mei și vreau să le mulumesc că și-au făcut griji pentru mine, îmi cer ietare de la Musty, că am fost nesimțit cu el”, a spus Jador la revenirea în echipa Faimoșilor, după două săptămâni de absență.

Amintim însă că deși Jador urla de durere la accidentare, Războincii nu au crezut în accidentarea sa. Nu de alta, dar Sorin Pușcaș a luat în derâdere accidentarea artistului spunând că este un actor slab.

 „Ei vor să facă ca noi, să nu-și arate slăbiciunile, dar cineva tresare de acolo, Zanni care spune lucrurilor pe nume. Pe lângă el a fost și Elena care a spus că între unele persoane mai există tensiuni. Eu văd că ei nu sunt bine. Nu știu dacă va primi Oscarul, probabil pentru cel mai prost actor. Din ce am văzut la joc, s-a prefăcut. Sunt foarte atent la detalii și mi s-a părut o prefăcătorie, pentru că în ultima perioada pierde, nu mai intră pe traseu, spune că mă alege și când ajunge la joc se lasă ales”, a spus Războinicul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI