Ce prietenie este, de fapt, între Jador și Culiță Sterp. Secretul dezvăluit de Perversu’ de pe Târgu Ocna

Jador și Culiță Sterp de la Survivor s-au certat la competiția din Republica Dominicană. Cu toate acesta, ei au reușit să treacă peste neînțelegeri și să redevină prieteni.

Jador și Culiță Sterp s-au împăcat

Jador a avut parte de o accidentare la Survivor. Cântărețul a căzut și s-a lovit, apoi a acuzat dureri la nivelul spatelui, motiv pentru care medicii i-au spus să ia o pauză de la probele sportive.

El a revenit în competiție, alături de Faimoși, iar echipa l-a primit cu brațele deschise. În plus, Culiță Sterp s-a bucurat enorm de vestea că artistul va putea participa din nou la probele de traseu ale Faimoșilor.

Perversu’ de pe Târgu Ocna: „Prietenia lor nu poate fi compromisă”

Cel mai bun prieten al lui Jador, cunoscut drept „Perversu’ de pe Târgu Ocna”, a declarat că prietenia dintre Culiță și artist nu poate fi compromisă prea ușor.

El a mai dezvăluit că cei doi artiști au iubit aceeași femeie, lucru care i-a legat mult, pe lângă alte aspecte pe care le au în comun.

Culiță și Jador vorbesc, ați văzut și voi, nu știu dacă ați fost atenți. Jador i-a spus lui Culiță: băi băiatule, tu dacă ai ceva să-mi spui mie sau dacă eu îți vorbesc prost ție, vino și zi-mi mie, nu mai vorbi cu ăștia pe la spatele meu.

Eu am pretenții de la un prieten de-al meu… Băi, n-au ei foarte mare prietenie, dar au! Au ”lovit” aceeași femeie, băieții! Asta ca să vă fac să înțelegeți! Ascultați-mă puțin: eu, de la tine, ca prieten am pretenția să-mi zici în față, nu să te duci să-mi vorbești cu 4 persoane pe care tu le-ai văzut de o săptămână”, a explicat Perversu’ de pe Târgu Ocna.

Cel mai bun prieten al lui Jador a spus că artistul vorbește mult și uneori fără rost, însă niciodată nu își bârfește prietenii.

”Jador n-o să se ducă să vorbească despre tine pe la spate. Jador vine și ți-o zice în față, frate. Și Jador are puterea să-și ceară scuze, băi oameni buni. Credeți-mă ce vă spun, e un copil bine-crescut. Eu am fost la el acasă, familia lui e respectuoasă toată”, a mai spus Perversu de pe Târgu Ocna.

El a mai explicat că este exclus ca Jador să părăsească competiția Survivor, cu toate că este accidentat. accidentat.

”Jador nu vine acasă, ce să facă aici, voi nu vedeți că e jale? Eu de ce am plecat din țară? Am zis că fac și eu 3 lei și n-am făcut. Am avut probleme, a trebuit să vin acasă că a murit un unchi de-al meu. Cu ce-am venit de-acolo, s-a dus, pagubă tot și cu asta-basta”, a mai spus Perversu’ de pe Târgu Ocna..

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI