Mama lui Culiță Sterp își așteaptă soțul infidel de 8 ani să vină acasă. Declarația șocantă a mamei Geta despre fiul ei: „E leit tatăl său, are ceva din gena lui!” EXCLUSIV

Mama lui Culiță Sterp își așteaptă soțul infidel de 8 ani să vină acasă. Declarația șocantă a mamei Geta despre fiul ei: „E leit tatăl său, are ceva din gena lui!” EXCLUSIV
Mama lui Culita Sterp isi asteapta sotul infidel de 8 ani sa vina acasa

Geta Guţiu (52 de ani) are patru copii, doi băieţi şi două fete, pe celebrii Nicolae (Culiţă) şi Iancu, care și-au încercat norocul și la ”Survivor” (Kanal D), și pe Ileana şi Geta. Femeia ne-a vorbit, pentru impact.ro, despre copiii și nepoții ei, dar și despre soțul infidel care, după fiecare escapadă amoroasă, revine acasă: ”Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău”.

„Am fost cu copiii după mine, la soțul meu, la Poarta Albă”

Geta Guţiu a devenit şi bunică, anul acesta. Ba chiar de două ori, într-un interval scurt. Mai întâi, fiica ei, Ileana, a născut-o pe Carla Elena, în Sâmbăta Paştelui, iar în joia premergătoare unei alte mari sărbători creştine, Rusaliile, a venit pe lume și Milan, băieţelul lui Culiţă. Geta Guţiu şi-a crescut aproape singură copiii, după ce soţul ei a părăsit căminul conjugal:

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt  ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, ”Survivor”, nici nu l-a interesat!”, dezvăluie „mama Geta”, pentru impact.ro

În plus, bărbatul a trecut de câteva ori şi pe puşcărie, pentru mici potlogării:

„Am fost cu copiii după mine, la soțul meu, la Poarta Albă. Culiţă şi Ileana erau ceva mai mari, iar Geta abia ce venise pe lume. Se pare că nu prea l-a impresionat povestea asta!”.

„Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău”

Deşi e supărată pe soţul ei, „mama Geta” are puterea să spună că-şi va reprimi cândva soţul acasă.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune”, ne-a mai zis, pentru impact.ro, mama fraţilor Sterp.

Din păcate, băieţii ei îşi cam moştenesc tatăl:

Culiţă e leit tatăl său. Şi are ceva din gena ăstuia. Din fericire însă, e un pic mai responsabil, iar asta nu poate decât să mă bucure!”. Culiță a trecut printr-un divorț, iar recent actuala iubită i-a dăruit un băiețel.

Urmăriți Playtech.ro și pe