Drama trăită de Daniela la naștere. Mama lui Culiță Sterp a avut voie să vorbească abia acum

Drama trăită de Daniela la naștere. Mama lui Culiță Sterp a avut voie să vorbească abia acum
Daniela Iliescu, momente cumplite la naștere. Mama Geta a vorbit despre asta abia acum

Culiță Sterp a devenit tată pentru prima data pe data de 17 iunie, iar de atunci nu mai încape în piele de bucurie. Momentele tensionate au existat chiar și așa în ziua în care iubita lui l-a adus pe lume pe fiul lui. Mama manelistului a putut să vorbească abia acum despre acest detaliu.

Drama trăită de Daniela Iliescu la naștere. Ce a pățit iubita lui Culiță?

Fericirea dăinuie în familia Sterp după ce toată lumea i-a întâmpinat cu bucurie pe cei doi membri care au venit pe lume în ultimele luni. Culiță Sterp a revenit din emsiunea Survivor special pentru a fi alături de iubita sa în ziua nașterii.

Manelistul nu putea să-și ia gândul de la faptul că partenera lui nu îl va avea aproape tocmai în cea mai importantă zi din viața lor, așa că a decis să renunțe la competiția din Republica Dominicană și să vină acasă.

Iată că micuțul s-a lăsat puțin așteptat și a venit pe lume abia pe 17 iunie. Momentul emoționant a fost surprins de proaspătul tătic. Fotografia cu cei trei i-a făcut pe fani să-i ureze continuu felicitări și să-i transmită dorințe de bine.

Iată că în spatele amintirii de neuitat se află și un moment mai greu prin care a trecut mămica. Mama Geta a vorbit despre starea de sănătate a Danielei Iliescu după ce a născut. Băiețelul lor a avut 4 kg la naștere și 55 de cm, iar iubita vedetei a născut pe cale naturală și se pare că a întâmpinat și câteva probleme. Din păcate, tânăra a leșinat imediat după ce a născut.

„Chiar dupa nastere…”

”Ieri pe la 11 mi-a scris mie..ea râdea, dar după aceea i-a pierit râsul. Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineata am vorbit cu ea, mi l-a aratat si pe cel mic, dar mna saraca la nastere a lesinat, chiar dupa nastere…pentru că nu stiu cum sa va spun, ea a fost la o clinica particulara si a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina asa mare, prima sarcina, nu stiu…Pe Daniela a facut-o mama ei de 5 kg200 de grame. Si natural..pe timpul nostru nu se nastea cezariana”
Mama Geta, la Ștafeta Mixtă 

De asemenea, femeia a mărturisit cât este de fericită după ultimul eveniment: „Am plâns de bucurie, abia mi-am revenit azi. Sunt bucuroasă de nu mai pot, că-i baiat și așa mare, și părul e mare la el. Are un păr de îi facem codițe. Atât i-am multumit lui Dumnezue ca l-a putut naste. Culita se topeste dupa el, Culita nu mai poate”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI