Mama Biancăi Drăgușanu, amendată după ce a sunat la 112. Cum a reușit femeia să învingă Poliția Română

Mama Biancăi Drăgușanu, amendată după ce a sunat la 112. Cum a reușit femeia să învingă Poliția Română
Mama Biancai Dragusanu, amendata dupa ce a sunat la 112

Mama Biancăi Drăgușanu a trecut prin clipe de coșmar acum câteva luni, când a fost sancționată după ce a sunat numărul de urgențe 112. Ce s-a întâmplat cu agentul care a întocmit procesul verbal. Părintele vedetei a avut câștig de cauză.

Cum a scăpat mama Biancăi Drăgușanu de amendă, după ce a sunat la 112

Acum un an și jumătate, Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, a sunat la numărul de urgențe 112 pentru a reclama faptul că fiica ei ar fi fost sechestrată de către Alex Bodi, soțul ei din acea vreme. Femeia a povestit că a încercat să ia legătura cu Bianca Drăgușanu care nu a răspuns, motiv pentru care frica a încolțit în sufletul său de mamă.

Speriată de dispariția divei, Madi Dragoș a așteptat ca un echipaj de poliție să ajungă la adresa indicată și să verifice informațiile pe care mama Biancăi le oferise prin convorbire telefonică.

Oamenii legii au întocmit atunci un raport în urma căruia a reieșit faptul că femeia ar fi mințit, acuzând-o de faptul că s-ar fi folosit de „declarații false pentru determinarea alertării agenților de poliție”.

După procesul verbal întocmit, Madi Dragoș a primit o amendă de 2000 de lei, pe care a primit-o prin poștă după 30 de zile de la petrecerea incidentului.

Ce greșeală a făcut agentul de poliție care a întocmai procesul verbal

Mama Biancăi Drăgușanu a atacat decizia în instanță, specificând faptul că în următoarele două săptămâni fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi și a cerut și ordin de restricție împotriva sa.

„Arată petenta că agenții de poliție s-au limitat la a merge la domiciliul fiicei mele și a-i adresa întrebări acesteia în locul pretinsei agresiuni și în prezenta soțului pretins agresiv și nu au avut în vedere în niciun moment că fiica ei (n.r. – micuța Sofia Slav) ar putea fi inhibată de prezența soțului său.

Din contră, s-au limitat la a constata faptul ca subsemnata a sunat nejustificat la serviciul de urgență și, deși fusese semnalată o încălcare a art. 3 din Convenție, nu au întreprins o anchetă efectivă”, se arată în plângerea pe care Madi Dragoș a făcut-o împotriva Poliției Române.

Greșeala făcută de agenții care au întocmai procesul verbal în urma plângerii mamei Biancăi Drăgușanu a fost că au scris data greșită. Documentul a fost întocmit în ziua de 19 martie 2020, în timp ce pe ștampila poștei, aflată pe plic, era trecută data de 16 martie.

Astfel, din moment ce polițistul nu putea scrie procesul verbal la o dată ulterioară comunicării lui, actul a devenit nul, iar mama Biancăi Drăgușanu a câștigat după doar o ședință. Prin urmare, Madi Dragoș a fost scutită și de amenda de 2000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI