Majda de la Survivor, criză de plâns la TV. Motivul emoționant, toată lumea a văzut

Majda de la Survivor, criză de plâns la TV. Motivul emoționant, toată lumea a văzut
Majda de la Survivor, criză de plâns la TV. Motivul emoționant, toată lumea a văzut

Concurenții de la Survivor duc dorul celor de acasă. După o lună de zile în Republica Dominicană, Majda a răbufnit. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Ce s-a întâmplat cu Majda

Nervii concurenților de la Survivor România 2021 sunt întinși la maximum. După o lună de zile de la începerea concursului, mulți dintre ei duc dorul celor dragi de acasă. Printre ei se număra Majda. Concurenta nu mai poate de dorul fiicei sale, pe care a lăsat-o acasă.

Majda a spus că îi este foarte dor  de fiica ei, mai ales că nu mai știe nimic de cei de acasă. Vizibil afectata, concurenta de la Survivor a făcut desclarații despre fetița ei si despre sfaturile pe care i le va da atunci când se va întoarce acasă.

„Nu mă așteptam să fie atât de greu. Am învățat să mă uit la oamenii nevoiași, să înțeleg că sunt fericiți cu mai puțin. Faptul că nu vorbesc cu familia, că nu avem deloc contact, că nu știu de ei. Asta te rupe de realitate și îmi e foarte greu să trăiesc dorul de acasă. Sfatul meu pt Jaqueline  va fi același. Eu pe ea am învățat-o să descopere ce e mai frumos și simplu în oameni. Dacă va întâmpina greutăți eu voi fi alături de ea întotdeauna. O să-i dau același sfat, că îmbrățișarea e utilă, să nu alerge după lucruri greu de obținut și că iubirea înseamnă liniște. Să găsească liniște în jurul ei. Eu am să-i fiu alături”, a spus concurenta.

Concurenta a avut parte de o viața dificilă

Majda a avut parte de o viața dificilă. Bruneta a fost părăsita de tatăl ei, pe când avea vârsta de doar 1 an. Dupa multe căutări, abia când a ajuns la 25 de ani și-a regăsit părintele. Faptul ca a crescut fară tată, iar uneori s-a simțit discriminata, au marcat-o pe Majda. Ea a devenit o persoană care prețuiește mult familia

„Tatăl meu a plecat când aveam 1 an. Mami era tânăra, cu mine in brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu când eu o sa vreau sa-l cunosc ea o sa-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări de teama sa nu-i creez amintiri neplăcute. Când aveam 7 ani, îmi aduc aminte ca eram îmbrăcată într-un halat vișiniu, și mă rugam și numărăm stelele. Acela o fost un moment în care am hotărât ca Cel de Sus îmi va fi tată. Tot atunci mi-am pus dorința să-mi întâlnesc tatăl natural. Știam ca ma asculta, știam ca intr-o zi o sa se întâmple. Anii au trecut, eu îl căutam în fiecare an. Mă pregăteam pentru acel moment, inclusiv pentru o eventuala respingere. După mulți ani in care nu primeam niciun răspuns, până la urmă prin diferite cunoștințe arabe am reușit sa găsesc un semn.

Actrița a crezut foarte multă vreme că tatăl ei nu mai traiește. Cu toate acestea inima îi spunea ca la un moment dat îl va întâlni.

Mi-au spus ca tatăl meu nu mai trăiește. Am plâns, nu înțelegeam de ce. Eu credeam în visul meu. Eu știam că o sa-l găsesc. Așteptasem atâția ani. Au mai trecut 6 luni, timp în care inima mea îmi tot spunea mereu să continui să-l caut, știam că Dumnezeu mi-a vorbit atunci la 7 ani, eu credeam în mine și în EL”, a povestit Majda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI