Maia Morgenstern are covid-19. Mesajul actriței este categoric

Maia Morgenstern are covid-19. Mesajul actriței este categoric
Maia Morgenstern are COVID-19

Maia Morgenstern vine cu un mesaj categoric. Celebra actriță a fost testată pozitiv cu COVID-19. Ce decizie a luat aceasta recent?

Maia Morgenstern a fost infectată cu COVID-19: ce mesaj le-a transmis fanilor?

Maia Morgenstern a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta le-a mărturisit vestea nouă fanilor în cadrul unui mesaj de pe rețelele de socializare. Vedeta în vârstă de 59 de ani este una din cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din România.

Cea din urmă a spus că a trecut prin zeci și zeci de teste de la începutul pandemiei și până în acest moment, mai ales în ultimele 2-3 luni. De asemenea, profesia o îndeamnă să călătorească mult și astfel este expusă multor riscuri în contextul actual.

„Nu-i nimic, nu vreau să le fiu o povară”

„Tot în această perioadă am făcut zeci și zeci de teste. Mai ales în ultimele 2…3 luni. Prin natura profesiei mele, călătoresc mult, sunt expusă multor riscuri. Și, da, vreau să muncesc, să-mi câștig existența: nu vreau să fiu o povară.

O dată la doua zile sau în fiecare zi, dacă am spectacol sau filmare, făceam (și voi face!) test rapid. Certificat, necertificat, documente de orice culoare…eu fac, făceam și voi face test.

Desigur, mulți râdeau de mine….și vor mai râde. Nu-i nimic, nu vreau să le fiu o povară. Și a fost așa: M-am testat alaltăieri, negativ. M-am testat ieri, negativ. M-am testat și astăzi (pentru că urma să am spectacol): POZITIV”, a scris Maia Morgenstern.

„Cred că am evitat o tragedie”

Maia Morgenstern a luat decizia de a anula toate evenimentele sau repetițiile pe care le avea în perioada următoare. Desigur că vedeta s-a prezentat imediat la medic și subliniază că a evitat în modul acesta o tragedie pentru că putea să infecteze mulți oameni, parteneri de muncă sau colegi. La final, artista le-a mulțumit cadrelor medicale care au avut grijă de ea și au sfătuit-o în aceste momente.

„Evident, am anulat totul. Evident, m-am prezentat la medic din primul moment. Nu vreau să devin o povară: cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă.

Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris. E modul meu de a incerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală. Felul meu de a spune: mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical.

Prețuiesc enorm efortul vostru! Nu vreau să fiu o povară! ….. Acum, însă, nu înțeleg, nu pot înțelege ceva Cum, cum să începi școala iar testele…peste o săptămână, așa… În fine. Nu mă întreabă nimeni pe mine”, a mai scris actrița.