Mai multe persoane rănite grav, după ce o mașină a intrat în mulțime. Ar fi vorba de o reglare de conturi

Mai multe persoane rănite grav, după ce o mașină a intrat în mulțime. Ar fi vorba de o reglare de conturi
Mai multe persoane rănite grav, după ce o mașină a intrat în mulțime. Ar fi vorba de o reglare de conturi. Sursa foto: cotidianul.ro

Un accident grav a avut loc cu puțin timp în urmă în Germania. Mai multe persoane au fost rănite, unele dintre ele aflându-se în stare gravă, după ce o mașină a intrat într-un grup de oameni, intenționat. Accidentul a avut loc în centrul oraşului München.

Mai mulți răniți grav, după ce o mașină a intrat în mulțime. Ar fi vorba de o reglare de conturi

Un grav accident a avut loc în München, Germania, vineri seară. O mașină a intrat intenționat într-un grup de oameni aflați pe stradă. Nu este vorba despre un act terorist, iar din primele informații se pare că ar fi vorba despre o reglare de conturi între două bande rivale.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază în zona Nordfriedhof din München. Un autoturism a lovit mai multe persoane, potrivit site-ului TZ.de şi publicaţiei Bild.

Poliția germană îi caută pe atacatori
Poliția germană îi caută pe atacatori. Sursa foto: blacknews.ro

Poliția germană crede că este o reglare de conturi între rockeri

Autorităţile din Germania suspectează că este vorba de o reglare de conturi între două grupuri rivale, posibil de rockeri.

În mașina care a intrat intenționat în grupul rival se aflau patru persoane. Poliția germană a început căutările extinse pentru a-i identifica și prinde pe aceștia.

Comunicatul poliției din München

În urma accidentului patru persoane au fost rănite. Trei dintre acestea, potrivit presei germane, se află la spital în stare gravă.

Conform datelor preliminare, un autoturism a lovit un grup mic de persoane. Autoturismul a părăsit locul incidentului. În prezent, are loc o amplă operaţiune de securitate„, a comunicat Poliţia din München.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI