Tragedie fără margini în Brăila. Cine sunt cei doi polițiști care au ars de vii în urma unui accident de mașină. Se aflau în misiune

Tragedie fără margini în Brăila. Cine sunt cei doi polițiști care au ars de vii în urma unui accident de mașină. Se aflau în misiune
Tragedie fără margini în Brăila. Cine sunt cei doi polițiști care au ars de vii în urma unui accident de mașină. Tinerii se aflau în misiune Sursă foto: debraila.ro

Durere imensă în Brăila, acolo unde doi polițiști au murit marți seară în urma unui accident îngrozitor. Agentul-șef Mihai Bara și agentul Ana Maria Manea și-au pierdut orice șansă de supraviețuire, după ce mașina lor a ars ca o torță.

Familia, prietenii și colegii sunt în stare de șoc

Părea să fie o seară de muncă ca oricare alta și nimic nu prevestea tragedia care urma să se abată asupra celor doi polițiști. La volanul autospecialei se afla agentul Mihai Bara care a pierdut controlul autoturismului, ieșind de pe carosabil și izbindu-se de un copac. În cel mai scurt timp, mașina a luat foc, iar cei doi nu au mai avut nicio șansă.

Accidentul s-a produs între localitățile Șutești și Constantinești, zonă în care cei doi colegi se aflau în patrulare. Agentul Ana Maria Manea, în vârstă de 21 de ani, era angajată de doar 5 luni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în timp ce colegul ei, agentul şef Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, era un poliţist cu vechime în poliţie și mai avea un an până la pensie.

„Colegul nostru a pierdut controlul “autospecialei”, acele sicrie pe roți”

În urma accidentului, colegii victimelor au publicat un mesaj trist prin care a fost anunțată moartea timpurie a celor doi angajați MAI.

În această seară (n.r. marți, 9 iunie), colegii noștri Bara Mihai (45 ani) și Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau la datorie în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești.

Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul “autospecialei”, acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc.

În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au decedat, (carbonizați). Dumnezeu să-i odihnească în pace”, au transmis reprezentanții Sindicatului Europol.

Potrivit autorităților, se pare că șansele de salvare a celor doi au fost inexistente, în urma impactului puternic, polițiștii au rămas blocați în mașină. Din cauza slabei calități a autoturismului, acesta ar fi ars ca o torță până la sosirea pompierilor, astfel încât aceștia împreună cu mai multe cadre medicale au realizat târziu că este vorba despre un autoturism al Poliției.

Vezi imaginile de la fața locului (sursă: Obiectiv Vocea Brăilei)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI