Magda Ciumac, furioasă în prima zi de școală. Ce gest rușinos al autorităților a iritat-o grav

Magda Ciumac, furioasă în prima zi de școală. Ce gest rușinos al autorităților a iritat-o grav
Magda Ciumac, furioasă în prima zi de școală.

Magda Ciumac este furioasă pentru prima zi de școală. Ea s-a declarat iritată, analizând o imagine de la Untold, unde oamenii veniți cu miile nu ar fi purtat mască, deși regulile o impuneau. Festivalul s-a ținut la Cluj și s-a încheiat duminică. Azi a început școala, iar masca de protecție se va purta și la exterior, pe o rază de 50 de metri, în jurul școlilor, iar în interior masca este obligatorie.

Magda Ciumac, furioasă în prima zi de școală

Magda Ciumac a afirmat că nu este de acord cu purtarea măștii în școli, având în vedere că la concerte, la localuri, la mare, masca nu este purtată.

”Cine este de-acord? Stop purtarea măștii în școli! De ce toată lumea: la spectacole, concerte, mare, localuri etc (cu miile) fără mască și copiii, cu măști la școală, ore întregi? Și nu mă luați cu: este în aer liber, bla bla bla! Care nu este de-acord cu mine, îl rog să stea 6-7 ore cu masca fiului meu (elev de liceu) ori a oricărui copil (de gradință ori școală primară, dar și a bieților profesori etc! Apropo: fiul meu, o să poarte masca doar dacă o să dorească el!

Să nu aud reclamații! Este strict alegerea lui! Este mai important să fie el fericit, să respire normal și să aleagă el ce dorește, decât ,,regulile tâmpite,, Culmea: mulți supuși. Oameni buni, când o să înțelegeți? Puterea, alegerile și tot ce urmează, stă în noi, societatea, nu în cei care sunt ,,sus,,! Când o să realizați acest lucru, când o să-i lăsați să cadă și când nu o să mai fiți supuși, abia atunci o să fie bine! Eu trăiesc după regulile și principiile mele! Este viața mea și eu hotărăsc ce să fac și fiul meu! Cui nu-i place, să stea înghesuit, supus, umilit, manipulat etc!”, a scris aceasta pe facebook.

Emil Boc ar fi încălcat regulile la Untold

Festivalul Untold s-a desfășurat în perioada 9-12 septembrie, la Cluj Napoca. În a treia zi de Festival a venit și Emil Boc, primarul orașului, care nu ar fi respectat regula de a purta mască la acest concert. De menționat este că Emil Boc este un mare fan al festivalurilor de muzică electronică. În luna iulie 2021, acesta a fost prezent la Electric Castle alături de Florin Cîțu.

De precizat este că festivalul UNTOLD 2021 a adunat, ca în fiecare an, sute de mii de români pe Arenele sportive din Cluj, unde s-au distrat pe ritmuri de muzică electronică, ascultând hiturile celor mai mari DJ ai lumii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI