03 sept. 2021 | 10:31

De ce nu a primit Florin Piersic un loc de parcare în Cluj. Reacția lui Emil Boc

News
De ce nu a primit Florin Piersic un loc de parcare în Cluj. Reacția lui Emil Boc
De ce nu a primit Florin Piersic un loc de parcare in Cluj. Reactia lui Emil Boc

Florin Piersic a avut parte de o situație neplăcută, în urmă cu puțin timp. Celebrul actor a cerut un loc de parcare în fața casei sale din Cluj, însă acest lucru nu i-a fost îndeplinit. Primarul Emil Boc a explicat care este motivul real din spatele acestei decizii.

De ce i-a fost refuzat lui Florin Piersic un loc de parcare în Cluj

Maestrul Florin Piersic a fost deranjat de o problemă pe care a întâmpinat-o atunci când a mers la Cluj. Maestrul filmului românesc a solicitat primăriei un loc de parcare în fața casei sale, pe strada Nicolaus Copernicus, dar acest lucru nu a fost posibil.

Se pare că strada unde este situată casa marelui actor originar din Cluj este extrem de îngustă, iar infrastructura acelui loc împiedică posibilitatea de a construi locuri de parcare.

Primarul Emil Boc i-a explicat marelui actor care a fost motivul din spatele acestei decizii, făcând tot posibilul de a găsi o altă soluție cel puțin la fel de convenabilă.

„Acolo este o problemă că lățimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri și nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare.

Am găsit o altă soluție, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelența sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a declarat Emil Boc în mediul online.

Cum i-a convins Emil Boc pe locuitorii din Cluj să facă mișcare

Politicianul Emil Boc este, de departe, unul dintre cei mai îndrăgiți edili pe care i-a avut vreodată orașul Cluj-Napoca. Locuitorii orașului sunt extrem de mulțiumiți de primarul lor, despre care spun că face tot posibilul pentru a răspunde tuturor doleanțelor cetățenilor.

Recent, Emil Boc a făcut o demonstrație de milioane în centrul orașului Cluj-Napoca, îndemnându-i pe cetățeni să facă mișcare cel puțin câteva minute pe zi.

Și, pentru că puterea exemplului este cea mai mare, primarul Emil Boc s-a prezentat în fața stației sportive smart, unde a început să facă o serie de 10 genuflexiuni pentru a primi un bilet gratuit de autobuz.

„După succesul înregistrat anul trecut, «Biletul de sănătate» a revenit la Cluj-Napoca în stația Memorandumului Sud. În fiecare zi, în intervalul orar 08:00-20:00, în schimbul a 20 genuflexiuni la stația sportivă smart, primești un bilet gratuit pentru transportul public, valabil pe toate liniile urbane, timp de 7 zile”, a anunțat primarul orașului Cluj-Napoca Emil Boc.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Camelia Mitoreșu, amintiri cu Florin Piersic. Cum l-a făcut gelos Gică Petrescu
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro