De ce nu a primit Florin Piersic un loc de parcare în Cluj. Reacția lui Emil Boc

De ce nu a primit Florin Piersic un loc de parcare în Cluj. Reacția lui Emil Boc
De ce nu a primit Florin Piersic un loc de parcare in Cluj. Reactia lui Emil Boc

Florin Piersic a avut parte de o situație neplăcută, în urmă cu puțin timp. Celebrul actor a cerut un loc de parcare în fața casei sale din Cluj, însă acest lucru nu i-a fost îndeplinit. Primarul Emil Boc a explicat care este motivul real din spatele acestei decizii.

De ce i-a fost refuzat lui Florin Piersic un loc de parcare în Cluj

Maestrul Florin Piersic a fost deranjat de o problemă pe care a întâmpinat-o atunci când a mers la Cluj. Maestrul filmului românesc a solicitat primăriei un loc de parcare în fața casei sale, pe strada Nicolaus Copernicus, dar acest lucru nu a fost posibil.

Se pare că strada unde este situată casa marelui actor originar din Cluj este extrem de îngustă, iar infrastructura acelui loc împiedică posibilitatea de a construi locuri de parcare.

Primarul Emil Boc i-a explicat marelui actor care a fost motivul din spatele acestei decizii, făcând tot posibilul de a găsi o altă soluție cel puțin la fel de convenabilă.

„Acolo este o problemă că lățimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri și nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare.

Am găsit o altă soluție, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelența sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a declarat Emil Boc în mediul online.

Cum i-a convins Emil Boc pe locuitorii din Cluj să facă mișcare

Politicianul Emil Boc este, de departe, unul dintre cei mai îndrăgiți edili pe care i-a avut vreodată orașul Cluj-Napoca. Locuitorii orașului sunt extrem de mulțiumiți de primarul lor, despre care spun că face tot posibilul pentru a răspunde tuturor doleanțelor cetățenilor.

Recent, Emil Boc a făcut o demonstrație de milioane în centrul orașului Cluj-Napoca, îndemnându-i pe cetățeni să facă mișcare cel puțin câteva minute pe zi.

Și, pentru că puterea exemplului este cea mai mare, primarul Emil Boc s-a prezentat în fața stației sportive smart, unde a început să facă o serie de 10 genuflexiuni pentru a primi un bilet gratuit de autobuz.

„După succesul înregistrat anul trecut, «Biletul de sănătate» a revenit la Cluj-Napoca în stația Memorandumului Sud. În fiecare zi, în intervalul orar 08:00-20:00, în schimbul a 20 genuflexiuni la stația sportivă smart, primești un bilet gratuit pentru transportul public, valabil pe toate liniile urbane, timp de 7 zile”, a anunțat primarul orașului Cluj-Napoca Emil Boc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI