Madonna, dată afară de pe scenă, la Londra. Artista și-a ieșit din minți când a văzut ce pățește în fața publicului

Madonna, dată afară de pe scenă, la Londra. Artista și-a ieșit din minți când a văzut ce pățește în fața publicului

Celebra Madonna a trăit momente ireale, când susținea un concert, pe scena din Londra. Vedeta le-a împărtășit fanilor prin ce a trecut, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale. Episodul șocant a avut loc recent, iar fanii vedetei de renume mondial au rămas fără cuvinte când au aflat adevărul, chiar din partea cântăreței.

Madonna, dată afară de pe scenă, la Londra

Madonna le-a împărtășit tuturor ce s-a întâmplat, odată ce se apropia de finalul concertului pe care îl susținea în Londra. Vedeta de calibru mondial s-a înfuriat foarte tare și a făcut o criză atunci când organizatorii au decis să respecte la minut ora stingerii. Concertul a avut loc joi, în incinta Palladium, din capitala Marii Britanii. Organizatorii au întrerupt momentul artistic, pe motiv că s-a depășit ora oficiala la care ar fi trebuit să se încheie spectacolul. Cei din public au avut la rândul lor un șoc atunci când s-a dat stingerea forțată, dar nu și-au părăsit locurile din sală.

Madonna, dată afară de pe scenă, la Londra. Artista și-a ieșit din minți când a văzut ce pățește în fața publicului
Madonna a fost dată afară de pe scenă, când susținea un concert, în Londra

Spectacolul din Londra i-a oferit Madonnei motive de enervare, artista acuzând că a fost cenzurată pe scenă. Mai mult, organizatorii au coborât o cortină foarte grea, realizată din metal. Din astfel de considerente, pentru că s-a simțit foarte umilită, Madonna a început să înjure, chiar cât se afla în continuare pe scenă, fără să țină cont că poate fi auzită clar de o sală întreagă.

Artista și-a ieșit din minți când a văzut ce pățește în fața publicului

„Depășisem cu 5 minute ora de stingere de la 11.00 și mai aveam de cântat o piesă, iar cei de la Palladium au hotărât să ne cenzureze coborând cortina de metal care cântărește 9 tone. Din fericire au oprit-o la jumătate și nimeni nu a fost rănit. Mulțumiri tuturor spectatorilor care nu s-au mișcat și nu ne-au părăsit nicio secundă”, a fost mesajul publicat de Madonna, pe contul oficial de Instagram.

Artista și-a ieșit din minți când a văzut ce pățește în fața publicului și a început să înjure pe scenă, adresându-le cuvinte grele organizatorilor. Microfoanele au rămas deschise, de aceea Madonna a putut fi auzită cum spune ”F*ck you, motherf*ckers!”, înjurături pe care le-a strigat celor responsabili de închiderea show-ului ei, potrivit știripesurse.ro.