Madonna are probleme de sănătate. Artista a anulat mai multe concerte: ”Dureri copleșitoare!”

Madonna are probleme de sănătate. Artista a anulat mai multe concerte

Madonna, supranumită ”regina muzicii pop”, are probleme de sănătate. Artista a anulat trei concerte din cadrul turneului său din cauza durerilor pe care le descrie drept copleșitoare.

Madonna are probleme de sănătate

Madonna (61 de ani) este supranumită ”regina muzicii pop”, câștigătoare a șapte premii Grammy, laureată a două Globuri de Aur și autoare de cărți, a ajuns, în anul 2000, pentru a doua oară în vârful topului Billboard. De altfel, de-a lungul carierei, cu mici opreliști, artista s-a regăsit mereu în vârf.

De exemplu, una dintre opreliști și-a făcut loc recent. Madonna a anulat trei concerte din cadrul turneului său actual din motive medicale, interpreta acuzând dureri ”copleșitoare”. Solista urma să susțină mai multe concerte în Boston Massachusetts, de la 30 noiembrie la 2 decembrie, incluse în turneul ”Madame X”. Vedeta și-a informat fanii că aceste spectacole au fost anulate, la recomandarea medicilor, pe Instagram.

Diva, criticată pentru tratamentele anti-îmbătrânire pe care le face

„Vă rog să iertaţi această întorsătură neaşteptată a evenimentelor. Faptul că sunt pe scenă în fiecare seară îmi aduce atâta bucurie, iar anularea este ca o pedeapsă pentru mine, însă durerile pe care le am acum sunt copleşitoare şi trebuie să mă odihnesc şi să urmez recomandările medicilor pentru a putea reveni mai puternică şi mai bine şi a continua călătoria Madame X împreună cu voi toţi”, a scris artista.

Madonna are probleme de sănătate. Artista a anulat mai multe concerte: ”Dureri copleșitoare!”
Madonna, băile cu gheață = elixirul tinereții

Cu o zi înainte de anularea spectacolelor din Boston, solista americană a declarat că făcea obișnuitele băi cu gheață pentru a se recupera după ce s-a accidentat în timpul concertelor din Los Angeles, potrivit PA Media. Amintim că Madonna a primit, luna aceasta, multe critici după ce a postat un videoclip în care își prezenta tratamentele de slăbire și anti-îmbătrânire folosite după concerte. În imaginile făcute publice pe Instagram, americanca poate fi văzută cum se cufundă într-o cadă plină cu gheață pentru a ameliora circulația picioarelor, apoi bea o ceașcă din propria urină ca tratament de slăbire și întinerire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI