Mădălin Voicu l-a făcut praf pe Fulgy. Cum a reacționat politicianul după ce a fost jignit de fiul Clejanilor

Mădălin Voicu l-a făcut praf pe Fulgy. Cum a reacționat politicianul după ce a fost jignit de fiul Clejanilor
Mădălin Voicu, noua țintă pentru fiul Clejanilor

Celebrul Fulgy de-acum, fiul Clejanilor, a cam luat pe toată lumea la țintă. Cea mai recentă victimă a tânărului a fost, nimeni altul, decât Mădălin Voicu. Mesajele dure transmise de Fulgy violonistului pe Instagram nu au rămas fără reacții. Cum era de așteptat, Mădălin Voicu a reacționat imediat la acuzele făcute de Fulgy.

Fulgy, în arest la domiciliu, se ia de toată lumea

Se pare că familia Clejanilor nu prea mai are liniște de când cu ieșirile din peisaj ale tânărului Fulgy. Cea mai recentă, și mai șocantă, dezvăluire a acestuia, are legătura cu sora sa, Marga. Dezlănțuit pe Instagram, Fulgy îl acuza pe celebrul impresar al manelișitlor, Dan Bursuc, că ar fi violat-o pe Margherita. În afară de numele lui Dan Bursuc, Fulgy vorbea în termeni duri și de implicarea părinților săi în acest presupus viol. Fulgy își acuza părinții că, deși știau de situație, nu ar fi făcut nimic, ceea ce l-a determinat să facă aceste dezvăluiri.

„Dacă duc până la capăt ce am de spus. Mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă.

Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențat? Ce credeți că a făcut?

Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva când am fost dus la Lipatti și m-am întâlni toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui sor-mea.”, declara Fulgy pe Instagram.

Mădălin Voicu, noua țintă pentru fiul Clejanilor

Dacă în cazul surorii sale, Fulgy declară că mai are multe de spus, de curând și-a mai găsit o nouî țintă. După o apariție TV a celebrului violonist Mădălin Voicu, în care și-ar fi dat cu părerea despre Clejani și acțiunile lui Fulgy, tânărul s-a dezlănțuit împotriva acestuia.

„Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical, și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de c%$#&? Așa vorbești tu la Antena 3?”, ți-a început tirada Fulgy.

În afară de acest prim aspect, fiul Clejanilor a mers mai departe făcând atacuri la viața personală a violonistului Mădălin Voicu, lucru care, în cele din urmă l-a determinat să reacționeze în public.

„Primii vinovați sunt părinții. Fulgy este o persoană bolnavă. Medicii trebuie să-i ofere tratamentul adecvat. Nu am simțit niciun fel de revoltă față de ce a spus despre mine. Am fost, totuși, un pic mirat, pentru că aici este vorba și de etnie, eu sunt cunoscut ca «șeful țiganilor», dar asta este.

Îmi este frică de ce va ajunge să facă peste un an, doi dacă va fi lăsat, în continuare, în pace. Mi-e milă de el, dar și de părinții lui. Nu-i poți răspunde cu aceeași monedă unui om bolnav. Tatăl lui m-a sunat, și-a cerut scuze în numele lui. Nu doar el, ci și alte persoane.”, a spus Mădălin Voicu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI