Mădălin Ionescu, scandal la TV cu iubita lui Cezar Juratoni. Ce au spus despre Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu, scandal la TV cu iubita lui Cezar Juratoni. Ce au spus despre Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a revenit în țară de la ”Survivor România”, după ce colegi au propus-o spre eliminare, alături de Elena Ionescu și Asiana Peng. Revenită în țară, soția lui Mădălin Ionescu, care a făcut parte din echipa „Faimoșilor”, a publicat pe Instagram un clip, în care a vorbit despre experiența trăită în Republica Dominicană, făcând. totodată și referire la disputele avute de-a lungul show-ului.

Mădălin Ionescu, scandal la TV cu iubita lui Cezar Juratoni

Cristina Șișcanu a vorbit despre experiența ”Survivor România”, povestind ce s-a întâmplat în Republica Dominicană.

“A început nebunia cu Augustin Viziru care s-a accidentat, le-am atras atenția războinicilor care râdeau și nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere. A pățit o fractură musculară, iar razboinicii erau neinteresați. Andi era foarte ironic și arogant, lucruri de genul acesta. Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenția. Nu înțeleg de ce am fost criticată.

Nu înțeleg de unde e acest val de critici. Eu le-am vorbit frumos. Acest băiat Andi, am înțeles că este foarte cunoscut din niște show-uri matrimoniale, am înțeles că a făcut și videochat. Treaba lui. Dar când mi-a zis dacă vreau să mă bage și pe mine la un show matrimonial, mi s-a părut așa de prost gust. Eu i-am zis «poftim educație». Eu nu sunt genul de femeie cu care are el legătură, sunt căsătorită și am copii”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Ba mai mult de-atât, soțul Cristine Șișcanu, se pare că a avut ceva de împărțit cu Tatiana, iubita lui Cezar Juratoni.

”Cristina este un om corect, care nu suportă șireticlurile. Ea este foarte aspră cu ea. Sunt câteva momente care au scăpat, caredacă ar fi apărut la TV se înțelegea altfel.

Mădălin Ionescu, scandal la TV cu iubita lui Cezar Juratoni. Ce au spus despre Cristina Șișcanu
Mădălin Ionescu, scandal la TV cu iubita lui Cezar Juratoni. Ce au spus despre Cristina Șișcanu

Spre exemplu, atunci când Augustin a suferit accidentarea, Cristina a reacționat când un concurent de la Războinici a spus ceva. E posibil să nu fi înțeles în primă faza gravitatea, însă comportamentul a recidivat.

Nominalizările nu au fost pentru felul Cristinei de a fi, ci din punct de vedere sportiv.”, a spus Mădălin Ionescu la FanArena.

„Aici îl contrazic pe Mădălin, nu i-am auzit pe concurenți să spună că au nominalizat din punct de vedere fizic.”, a spus Tatiana, iubita lui Cezar.

„Nu știu ce ai văzut tu, eu îți spun că nu au zis asta”, a mai spus Mădălin.

„Eu îți spun ce am văzut.”, a continuat iubita lui Cezar Juratoni, Tatiana.

„Ea se duce într-o zonă de sensibilitate. Vorbim despre fapte”, a mai spus Mădălin Ionescu.

Ce au spus despre Cristina Șișcanu

Mădălin a fost  invitat în prima ediție FanArena.În cadrul emisiunii a vorbit în primă fază despre conflictul dintre Cristina Șișcanu, soția sa, și războinicul Andi. Prezentatorul este de părere că soția sa a fost percepută greșit de public, atrăgând antipatii, din cauza faptului că la TV au fost transmise doar frânturi din discuții.

Augusutin Viziru a fost unul dintre cei care i-au luat apărarea Cristinei, tot în cadrul aceleași emisiuni-rezumat, spunând că:

”În apărare Cristinei. Nu ai voie să vorbești urât cu o femeie. Tu ești un copil, un puști. Cristina este femeie măritată. Cristina s-a apărat cum a știut ea mai bine. Ea s-a exprimat cu puțină superioritate, însă ea s-a apărat cum a știut. Îi dau dreptate și ei, o înțeleg.

Andi, nu știu mulți, nu a realizat din prima că eu sunt accidentat. Când și-a dat seama, el a venit la mine la ambulanță și și-a cerut scuze. Mi-a zis că nu a știut că sunt accidentat.

Cristina își dorea să facă lucruri pentru echipă. Pe de altă parte, ea agita uneori spiritele. Nu o făcea din rea voință, se vedea că nu o face. Ea când se agita, greșea. Ea a pierdut mult teren acolo.

Aș fi votat-o pe Cristina, vă spun sincer, ea nu se descurca la probe. Pentru ea, riscul de accidentare era mare. Ea se străduia pentru echipă, însă din punct de vedere sportiv, Cristina nu se descurca”, a spus Augustin Viziru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI