Lupu Rednic, primele declarații despre accidentul în care a fost implicat. Cum s-a produs: „Nu am nimic, doar niște zgârieturi” EXCLUSIV

Lupu Rednic, primele declarații despre accidentul în care a fost implicat. Cum s-a produs: „Nu am nimic, doar niște zgârieturi” EXCLUSIV
Lupu Rednic, primele declarații despre accidentul în care a fost implicat

Lupu Rednic a vorbit în exclusivitate pentru Impact.ro despre accidentul în care a fost implicat azi, lângă Parcul Herăstrău. Mașina lui de 100.000 de euro a ieșit destul de avariată. „Eram singur și am făcut o manevră ușoară de evitare a unei alte mașini, ce venea din față. Nu am nimic, doar niște zgârieturi la mâini de la airbaguri!”

Lupu Rednic, implicat într-un accident auto

Cunoscutul solist de muzică populară a suferit azi un accident de mașină. În urma lui, acesta a suferit mici zgârieturi pe mână de la airbagurile declanșate în urma impactului cu un stâlp de iluminare. Accidentul suferit de Lupu Rednic a avut loc lângă Parcul Herăstrău, aproape de zona „Charles de Gaulle”.

„Eram singur în mașină. Mă întoarceam spre casă după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta.

Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat. Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi la mâini de la airbaguri!”, a descris Lupu Rednic cele întâmplate în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce spune despre viteza cu care rula

Îndrăgitul solist susține că nu se pune problema să fi avut viteză peste limita regulamentară.

„După producerea accidentului, am sunat la poliție. A venit un echipaj, le-am explicat cele întâmplate. Am fost testat, așa cum spune legea, și nici nu am ce comenta, fiindcă nu am niciun motiv a mă teme că am încălcat legea!”, ne-a mai adăugat el.

Între timp și-a sunat și soția și a anunțat-o de cele întâmplate. Cornelia Rednic a sosit mai apoi la locul accidentului, pentru a se asigura personal că soțul ei e în afara oricărui pericol.

Lupu Rednic are Casco

Lupu Rednic susține că e prematur să afle valoarea pagubelor suferite de mașina sa preferată, un BMW X6. Valoarea bolidului depășește pragul a 100.000 de euro.

„Am asigurare full Casco, așa că nu-mi fac nici în acest caz vreo problemă. Singura chestiune e că, pentru o vreme, mă despart de mașina mea favorită. Cel mai probabil voi închiria alta, dacă cei de la reprezentanță nu cumva o să-mi ofere ei vreo variantă de rezervă pentru perioada de timp în care nu voi putea circula cu a mea”, ne-a mai spus Lupu Rednic.

Pe de altă parte, artistul și-a petrecut câteva ore din după-amiaza zilei de joi la Poliție. Acolo a fost nevoit să meargă pentru a rezolva toate demersurile legale în vederea constatării accidentului, întocmirii actelor și demarării ulterioare a operațiunilor de reparare a mașinii personale.

„Nu am ce să reproșez cuiva, ceva! E genul de întâmplare în care pur și simplu nu ai suficient noroc!”, a conchis destul de amărât Lupu Rednic.

Martor la un accident tragic, în urmă cu 7 ani

Artistul a fost martor în urmă cu aproape 7 ani la un tragic accident de mașină, produs pe drumul national E 85 dintre Focșani și comuna Garoafa. În urma lui și-au pierdut viața trei oameni, printre care și o fetiță de trei ani. Alți doi adulți și doi copii au suferit la rândul lor răni serioase.

Teribila catastrofă din decembrie 2015 a avut loc din cauza unei manevre greșite a unuia dintre șoferii implicați, care a depășit fără să se asigure mai multe mașini, intrând în cele din urmă pe contrasens.

Așa a susținut și Lupu Rednic, care s-a întâmplat să se numere printre martorii tragediei. Rednic și soția sa se întorceau la acel moment de la Suceava, unde susținuseră un spectacol.