Cum au reușit soții Cornelia și Lupu Rednic să aibă un mariaj de 29 de ani. Oricine poate face asta (exclusiv)

Camelia și Lupu Rednic sunt printre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Cei doi formează un cuplu foarte solid și sunt căsătoriți de 29 de ani. Cornelia Rednic avea doar 17 ani când s-a căsătorit cu Lupu Rednic, în vârstă de 23 de ani pe atunci.

Cornelia și Lupu Rednic sunt împreună de aproape 3 decenii

Cântăreața și-a întrerupt studiile pentru a se căsători, însă le-a reluat mai apoi. Cei doi se iubesc în continuare la fel de mult și au vorbit, într-un interviu acordat Impact.ro, despre secretului unei căsnici solide.

”E foarte important pe lumea asta să ai un om al tău, după părinți, soțul și soția sunt lângă tine, prietenii se mai schimbă, în funcție de multe lucruri, dar, dacă tu nu ai un om în care să ai încredere, e greu”.

Întrebată cum a fost cucerită de actualul ei soț, cântăreața de muzică populară a pus totul pe seama faptului că soțul ei o făcea să râdă tot timpul. Cornelia Rednic a povestit că Lupu avea mereu pregătită câte o glumă. Cu toate că la începuturile relației nu o duceau prea bine din punct de vedere financiar, cei doi au muncit mult și au reușit să ajungă la o stabilitate.

 ”Ne-am căsătorit de tineri, în 1992. Cum m-a cucerit? Pur și simplu. De atunci era glumeț. Nu exista să nu scoată o glumă din buzunar. În fiecare buzunar avea câte o glumă. Râdeam mult! Am glumit, dar am și muncit mult! Am plecat de jos, cu atâtea piedici! Cel care a avut încredere a fost Lupu. Nu eram bine din punct de vedere financiar, eram săraci, dar el a avut încredere și mai ales voință puternică. Eu eram un copil. Mă gândeam cum o să reușim noi să ieșim pe piață cu zongora și cetera, dar uite că muzica autentică are valoare.”, a mai spus artista.

Care este secretul căsniciei dintre Cornelia și Lupu Rednic

Artista a vorbit despre secretul unei căsnicii de lungă durată, iar unele dintre aspectele foarte importante sunt iubirea și toleranța.

 ”În primul rând, trebuie să te căsătorești din iubire și din respect, să ai toleranță față de perechea ta. Acest lucru este valabil în orice, să-i tolerezi nervii, defectele, pentru că fiecare are defecte. Avem nevoie ca oamenii să se tolereze, să treacă cu înțelepciune peste momentele dificile din viață. Este singura rețetă și nu e un secret! Pentru că este extraordinar să ai un om lângă tine.”, a continuat Cornelia Rednic.

Vedeta a povestit că oamenii se miră de faptul că în zilele noastre mai există căsnicii trainice, care durează de aproape 30 de ani, așa cum este cazul între ea și Lupu Rednic.

”Prin toamnă ieșisem cu fetele la o terasă. Lângă noi se adunaseră câțiva bărbați și glumeau, se uitau la meci, iar noi aveam discuții despre machiaj, relații. Una dintre fete era divorțată, alta cu probleme, alta cu o relație bună, iar eu cu 28 ani de căsnicie. Când am spus lucrul acesta, în gura mare, bărbații de lângă noi au întors capul și au întrebat ”Serios?

Cine a spus lucrul acesta? Mai există așa ceva în ziua de azi? Există! Ei erau atenți la ce vorbeam noi. Da, domnule, există, dar în ziua de azi oamenii nu mai au răbdare. Tinerii au sentimentul că totul li se cuvine, că au toate drepturile. Nu mai vrea nimeni să pună puțină trudă pentru ceva. O căsnicie stabilă se construiește și simți că aparții cuiva! Altfel mergi înainte când ai un om care te susține, dar tinerii nu înțeleg. Și tocmai din acest motiv foarte multă lume este singură”, a mai afirmat Cornelia Rednic.

Cântăreața recunoaște că se mai și ceartă, ca în orice familie, însă discuțiile lor sunt constructive. A contat faptul că au avut aceleași scopuri la care au lucrat împreună pentru a le realiza.

„În primul rând, în toți acești ani de căsnicie, noi ne-am certat, dar constructiv, ceea ce e foarte important într-o relație. Noi nu ne-am spus vorbe urâte unul celuilalt! Și nici acesta nu e un secret, ca cel de lângă tine să poată trăi într-o armonie, să pui totul la punct în așa fel ca să te consulți mai întâi cu celălalt și apoi se ia o hotărâre. Noi am fost doi care am tras la aceeași căruță și am avut împreună realizări frumoase”, a continuat vedeta, pentru Impact.ro.