Lupta între clase. Un profesor universitar bate măr un muncitor la Iași

Lupta între clase. Un profesor universitar bate măr un muncitor la Iași
Lupta între clase. Un profesor universitar bate măr un muncitor la Iași

Un muncitor a fost rupt în bătaie de un profesor universitar. Colegii victimei nu au apucat decât să mai strige ”văleu” când au văzut ploaia de lovituri violente abătute asupra colegului lor.  Profesorul universitar fusese în tinerețe sportiv, fost jucător de rugby.

Lupta între clase. Un profesor universitar snopește în bătaie un muncitor la Iași

Un profesor universitar a snopit în bătaie un muncitor. Totul s-a întâmplat în Iași, iar atacul violent a fost filmat. Florin Murariu, profesor universitar, a fost filmat în timp ce lovește violent un muncitor, pe trotuarul din fața casei pe care cadrul didactic o deține în zona Copou din Iași.

Deranjat de zgomotul utilajelor de la un șantier în apropiere, Florin Murariu s-a năpustit asupra bărbatului în vârstă de peste 50 de ani, pe care l-a pus la făcut KO dintr-o singură lovitură.

Salariatul a fost lovit și după ce a căzut

După ce bărbatul a căzut jos, profesorul a continuat să-l lovească pe acesta, în același timp înjurând de mama focului. De asemenea, profesorul și-a filmat propriul atac cu telefonul mobil.

În momentul în care utilajul trecea pe drumul public din dreptul casei sale, Florin Murariu s-a năpustit asupra unuia dintre muncitori, fiind deranjat de zgomotul mașinii. În timp ce filma cu telefonul, profesorul, fost rugbist de performanță, l-a luat la palme și la pumni pe bărbatul care, fizic, era de două ori mai mic decât el.

În cauză a fost deschis un dosar penal

După ce conflictul verbal s-a transformat într-o adevărată bătaie, cu pumni și picioare în plină stradă, martorii au sunat repede la 112. În scurt timp, la fața locului și-a făcut apariția un echipaj din cadrul IPJ Iași. Polițiștii au aplanat scandalul și a deschis un dosar penal.

A fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe, iar în cauză se fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt„, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI