Lui Liviu Dragnea nu îi va plăcea deloc asta. Cu cine a petrecut de Revelion Irina Tănase

Lui Liviu Dragnea nu îi va plăcea deloc asta. Cu cine a petrecut de Revelion Irina Tănase

Irina Tănase a petrecut Revelionul fără iubitul ei, Liviu Dragnea, dar nu a uitat de distracție. Aceasta a petrecut pe cinste într-un club, alături de prieteni.

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, a sărbătorit trecerea dintre ani într-un locaal de lux din București, alături de apropiați. Chiar dacă nu l-a avut alături pe Liviu Dragnea, aceasta a pășit în noul an cu fericire și încredere.

Irina Tănase, mesaj cu tâlc pe Instagram

Chiar cu puțin timp înainte de Revelion, frumoasa blondină a postat pe Instastory un mesaj cu tâlc, preluat dintr-un citat care îi aparține actriței Angelina Jolie. Pentru că postarea este în limba engleză, traaducerea ei este aceasta:

 “Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”.

Tot în aceeași zi, iubita lui Dragnea a distribuit și un mesaj postat de actrița Billie Lourd, în care transmite dragostea și compasiunea pentru toți cei “care au pierdut pe cineva drag, de care le e dor și care le lipsește, mai ales în această zi”. Postarea se încheie cu îndemnul: “Fiți buni și aveți răbdare!”.

 Irina Tănase, declarație de iubire pentru Liviu Dragnea

În urmă cu două luni, Irina Tănase îi declara iubitului ei dragostea, în văzul întregii lumi. Aceasta postase pe contul de Instagram o poezie de dragoste, aparținând scriitoarei britanice Elizabeth Barrett Browning și pe care i-a dedicat-o soțului ei, poetul Robert Browning.

“Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire./Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate/Atinge al meu suflet când străbate/Spre graţie, spre tot, spre nesfârşire.

Şi te iubesc cu zilnică iubire,/În paşnic fel, în zori, pe scăpătate –/Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate,/Curat, aşa cum fugi de linguşire.

Şi te iubesc cu patimă avută/În vechi dureri şi cu credinţa care/Părea, cu sfinţi copilareşti, pierdută.

Şi te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare,/ Cu viaţa mea! – şi Domnul de-mi ajută/ Te voi iubi în moarte şi mai tare”.

Liviu Dragnea, în vârstă de 57 de ani, a petrecut Revelionul încarcerat la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai 2019, chiar la o zi după alegerile europarlamentare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI