Iubita lui Liviu Dragnea a fost la un pas de moarte. Cum a fost salvată Irina Tănase

Iubita lui Liviu Dragnea a fost la un pas de moarte. Cum a fost salvată Irina Tănase
Irina Tănase, la un pas de moarte. Cum a fost salvată tânăra?

Irina Tânase a făcut câteva dezvăluiri șocante pe rețelele de socializare. Tânăra, care recent a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani, a mărturisit cum era să se stingă din viață. Cum a fost salvată și ce amintiri greu de dus are iubita lui Liviu Dragnea?

Irina Tănase, la un pas de moarte. Cum a fost salvată?

În timp ce Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa în spatele gratiilor și este privat de libertate, Irina își amintește de una dintre cele mai grele perioade din viața ei, atunci când a fost la un pas de moarte. Deși are doar 27 de ani, a avut parte de o lecție grea de învățat de la viață. Dezvăluirea la care nimeni nu se aștepta a fost făcută în contextul în care cerea ajutorul oamenilor pentru salvarea vieții unui bebeluș.

Iubita fostului președinte al Partidului Social Democrat nu a vorbit niciodată pe story, dar a ales să o facă acum, când o familie are disperată nevoie de bani pentru tratarea copilului lor care suferă de o boală genetică rară. Mai târziu, s-a adus aminte de faptul că Dragnea a lăudat un medic, cel care i-a salvat viața iubitei sale pe când era doar un copil.

Iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Cum a fost salvată Irina și ce poveste grea de viață are tânăra?
Iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Cum a fost salvată Irina și ce poveste grea de viață are tânăra?

Ce probleme de sănătate a avut Irina?

„M-au acuzat că am fost la un spital privat. M-am dus după medic. Dacă medicul Catana spunea că vine la dispensarul din Saelele, din Teleorman, acolo mă duceam. Am încredere oarbă în omul ăla. A avut o intervenție chirurgicală la Irina pe care puțini oameni din lume asta puteau să o facă. E vorba de o chestiune la oase foarte complicată. Era de moarte dacă nu… În sfârșit, unde zicea, acolo mă duceam”
Liviu Dragnea

Dragnea a făcut declarațiile acestea după ce a ales un spital privat pentru a se însănătoși, în luna aprilie a anului curent, în loc să aleagă unul de stat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI