Lucrurile periculoase din dormitorul tău. Lidia Fecioru spune ce să arunci pentru a avea noroc în dragoste

Lucrurile periculoase din dormitorul tău. Lidia Fecioru spune ce să arunci pentru a avea noroc în dragoste
Care sunt cele mai periculoase lucruri din dormitorul tău: nu trebuie să le ai dacă vrei o căsătorie fericită

Lidia Fecioru aduce detalii pentru românii care sunt interesați de amenajările interioare și care cred în superstiții. Există câteva obiecte periculoase pe care le ai în dormitorul tău. Mulți le-au achiziționat și credeau că arată fantastic. Acestea nu te ajută la estetica încăperii și nici nu îți aduc bucurii și noroc. Bioenergoterapeutul a dezvăluit care sunt cele 12 obiecte din camera principală a casei periculoase pentru o căsnicie.

Obiecte periculoase din dormitorul tău: Lidia Fecioru aduce sfaturi pentru un mariaj fericit

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii ,,Adevăruri ascunde” de la Antena 3 care sunt cele mai periculoase lucruri din dormitorul tău. Cei care preferă să își mobileze singuri casa trebuie să fie atenți la detalii.

Unele obiecte aduc ghinion și pot strica un mariaj. Specialistul susține că nimeni nu trebuie să împartă camera principală din casă pentru că străinii în patul tău nu aduc noroc. Energia de acolo trebuie împărtășită doar cu partenerul și copiii.

„Este bine să faci inventarul din când în când în dormitor. Dormitorul este un loc în care să dormi sau să faci dragoste. Se spune că nimeni străin nu trebuie să doarmă în dormitorul tău.

În patul tău trebuie să stea doar tu, soţul sau soţia şi copiii. Atât! Pentru că rămân fel şi fel de energii şi apoi te întrebi de unde vine cearta”, a detaliat aceasta.

Dacă ai oaspeți, invită-i în sufragerie. Dormitorul trebuie să fie doar pentru cei ai casei. De asemenea, trebuie să eviți să pui oglinzi în fața patului, deși mulți oameni adoră să le folosească în diverse zone în dormitor.

,,Nu au ce căuta în dormitor”

Energiile fug dacă există un astfel de obiect acolo. Mai mult decât atât, florile uscate nu au ce căuta în apropierea încăperii. Ele mențin energii negative.

,,Florile uscate din dormitor nu au ce căuta. Flori uscate menţin energii negative. Totodată, cei doi soţi să nu doarmă sub plăpumi diferite.

Se spune că se răceşte locul dintre ei. Nici saltelele să nu fie din două jumătăţi. Nu trebuie să punem oglinzi în faţa patului. Să facem tot posibil să nu punem patul niciodată pe diagonală, pentru că fug energiile.”

Ce se întâmplă dacă faci asta?

Un alt detaliu vine din dreptul păturii. Cei doi soți nu trebuie să doarmă pe saltele despărțite sau sub plăpumi separate pentru că legătura dintre ei se destramă treptat dacă fac asta. De asemenea, nu este recomandat să ai mai mult de două perne sau vaze goale în dormitor.

,,Totodată, cei doi soţi să nu doarmă sub plăpumi diferite. Se spune că se răceşte locul dintre ei. Nici saltelele să nu fie din două jumătăţi.

Să nu avem mai multe perne în dormitor, ci doar două perne. Şi nici trei perne. Să nu ţinem vaze goale în dormitor. E bine să nu le păstrăm în dormitor. Se pot duce în hol, dar nu în dormitor.”