De ce și-a părăsit Lidia Fecioru soțul chiar în noaptea nunții. Colega lui Mihai Voropchievici a luat foc: ‘M-a trădat’

De ce și-a părăsit Lidia Fecioru soțul chiar în noaptea nunții. Colega lui Mihai Voropchievici a luat foc: ‘M-a trădat’
De ce si-a parasit Lidia Fecioru sotul chiar in noaptea nuntii. Colega lui Mihai Voropchievici a luat foc M-a tradat

Tragedia din adolescența Lidiei Fecioru. Celebrul bioenergoterapeut a hotărât să-și părăsească soțul chiar în noaptea nunții. Motivul a fost unul de-a dreptul scandalos. Specialistul avea doar 18 ani atunci când a decis să ajungă în fața altarului alături de bărbatul pe care-l iubea.

De ce a vrut să divorțeze Lidia Fecioru în noaptea nunții

În cadrul emisiunii „Star Chef” de la Antena Stars, Lidia Fecioru a dezvăluit că a fost căsătorită pentru prima oară la vârsta de 18 ani, însă mariajul ei a durat foarte puțin.

Bioenergoterapeutul a decis chair în noaptea nunții să divorțeze. Totul s-a întâmplat din cauza faptului că soțul ei fusese infidel și aștepta un copil cu o altă femeie.

„Prima mea relaţie s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunţii acasă. Ne-a despărţit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. A venit şi mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să ştiu că vor avea un copil.

Eu nu sunt zgârcită şi i l-am dat. Fără scandal, fără nimic! I-am spus că nu pot să accept să fiu trădată la 18 ani. M-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat urât.

Și atunci mi-am dat seama că nu mă mai iubește deloc și nu are rost să mai stau. Am slăbit, am divorțat.”, declara, la un moment dat, Lidia Fecioru.

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 kg

Silueta Lidiei Fecioru este demnă de invidiat, pe care a dobândit-o după ce a ținut dieta celebrului artist Demis Roussos. Specialistul a dat jos 30 de kilograme, ajungând la greutatea de 60 de kilograme în doar șapte luni de zile.

„Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: trei zile de proteine animale, trei zile de proteine vegetale și trei fructe…

Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le-am băut și nu le beau nici acum, și fructe.

Într-adevăr, erau zile când organismul simțea nevoia și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Noi avem nevoie de glucoză și e logic, sângele avea nevoie, explica bioenergoterapeutul.”, a completat Lidia Fecioru la Antena Stars.