Amenzi colosale după petrecerea lui Selly. Poliția Română nu a stat pe gânduri deloc VIDEO

Amenzi colosale după petrecerea lui Selly. Poliția Română nu a stat pe gânduri deloc VIDEO
Amenzi colosale după petrecerea lui Selly. Poliția Română nu a stat pe gânduri deloc

Amenzi colosale după petrecerea lui Selly, vloggerul care se vrea un mare exemplu pentru tinerii din ziua de azi. Acesta a ales să încalce legea chiar de ziua sa, în stil mare. Cu toate că este vedetă, Poliția Română nu s-a sfiit de la a da amendă după amendă.

Amenzi colosale după petrecerea lui Selly

Tânărul în vârstă de 20 de ani, etate pe care a împlinit-o pe data de 28 februarie, a făcut-o lată. Și nu ca în celebrele urări aniversare – ”Și-altă dată, și-altă dată, o s-o facem și mai, și mai lată” – ci ca în viața reală. După ce s-a aflat de ilegalitatea sa, în ciuda faptului că se vrea un tânăr care să fie exemplul generației sale, Poliția Română l-a amendat.

Celebrul vlogger Selly a petrecut sâmbătă spre duminică noaptea într-o mare vilă din Snagov. Imaginile petrecerii au fost publicate de către mulți invitați la petrecerea sa, pe conturile lor oficiale de TikTok sau Instagram. Atmosfera a abundat de manele, celebrul Tzancă Uraganu fiind însărcinat cu voia bună și dedicațiile.

„Am averi și bani pentru o mie de ani
Trăiesc ca un boier, stau bine monsieur

Cand vă văd, m-apucă mila că nu vă duce bila
Nu vă duce bibilica, nu sunteți buni de nimica
Nimica nu știți voi, nici cât face doi plus doi
Și aveți numa’ harfe-n voi de gherțoi

Când vorbiți de mine, v-aș da una peste gură
Dar mi-e să nu-mi stric Rolexu’ de la mână
Și-un picior la mișto, asta v-aș da
Dar nu-mi murdăresc pantofii mei de catifea”, sunt câteva strofe din melodia pe care Tzancă Uraganu i-a dedicat-o lui Selly cu ocazia zilei sale de naștere.

Printre cei care au cântat la petrecerea de aniversare a 20 de ani a lui Selly s-a mai numărat și manelistul Costel Biju. La petrecere au participat peste 20 de persoane, printre care s-a numărat și iubita lui Selly. Regulile majore din pandemie au fost, evident, încălcate: nu s-a purtat masca de protecție și nici nu s-a păstrat distanțarea socială.

Selly a publicat imagini de la aniversarea sa

Cu toate că știa că încalcă legea, Selly nu s-a ascuns cu petrecerea pe care a organizat-o. Tânărul a postat o serie de clipuri video pe InstaStories în care le spunea fanilor din online cu cine petrece. Evident, nu a ratat ocazia de a le mulțumi fanilor din online pentru succesul cu care l-au înzestrat, încă de mic.

„La noapte fac 20 de ani și am 20 de milioane de motive să fiu fericit. Vreau să fac o declarație de dragoste pentru toți fanii mei. Sunteți cei mai tari. Vă pup și vă iubesc pe toți.” a scris Selly pe Instagram, înainte ca Poliția Română să aplice amenzi colosale după petrecerea lui.

Poliția Română a dat amenzi la petrecerea lui Selly

Și, după ce s-a aflat în presă de petrecerea aniversară care a încălcat legea, Poliția Română s-a sesizat. Conform unui comunicat oficial, au acordat amenzi în valoare de 15.000 de lei.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, se arată într-o informare a IPJ Ilfov.