Lovitură dură pentru Salman Khan după ridicarea restricțiilor. Ce s-a întâmplat în India

Lovitură dură pentru Salman Khan după ridicarea restricțiilor. Ce s-a întâmplat în India
Lovitura dura pentru Salman Khan dupa ridicarea restrictiilor

Clipe dificile pentru actorul Salman Khan. Iubitul Iuliei Vântur a primit o lovitură dură după ce s-au ridicat restricțiile din India. Ce se întâmplă cu platoul de filmare al peliculei la care starul de la Bollywood a lucrat atât de mult timp. Fanii acestuia sunt dezamăgiți. Ce s-a întâmplat în India.

Lovitură dură pentru Salman Khan după ridicarea restricțiilor

Salman Khan și Iulia Vântur trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Se iubesc și se înțeleg de minune, iar cariera lor este una fulminantă. De când s-a mutat aproape de Bollywood, blondina se bucură de un imens succes în domeniul muzical, fiind una dintre cele mai apreciate artiste de pe meleagurile indiene.

Întrucât regulile de restricție din perioada pandemiei de coronavirus sunt mai relaxate acum, vedetele din Bollywood s-au reîntors pe platourile de filmare începând de luni, 8 iunie. Cu toate acestea, nu toate starurile au avut noroc. Actorul Salman Khan a trecut prin momente inedite, iar filmul la care a lucrat în ultimele luni este în pericol de a nu se mai realiza atât de curând.

Potrivit presei străine, setul peliculei „Tiger 3” a cărei protagonist este Salman Khan a fost demolat. Ploile torențiale din zonă au afectat platoul, iar momentan producătorii filmului au oprit filmările până când vor găsi o nouă locație.

Care este secretul relației dintre Iulia Vântur și Salman Khan

Deși au circulat multe zvonuri, de-a lungul anilor, conform cărora cei doi amorezi s-ar fi despărțit, relația șatenei cu artistul de la Bollywood urmează o pantă ascendentă.

De câțiva ani, Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, desprinsă ca din filme. Acum câteva săptămâni, fosta prezentatoare de la PRO TV a vorbit despre secretul unei relații amoroase sănătoase și de succes. De când s-a mutat în India, frumoasa blondină s-a

„Suntem pe același vibe creativ. Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări, ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim.

Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață, nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru. Îmi lipsesc părinții, prietenii mei apropiați, câteodată și locurile preferate, activitățile profesionale sau recreative din România.”, a declarat Iulia Vântur, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI