Iulia Vântur a divulgat secretul relației cu Salman Khan. De ce se înțeleg atât de bine, de fapt

Iulia Vântur a divulgat secretul relației cu Salman Khan. De ce se înțeleg atât de bine, de fapt
Iulia Vantur a divulgat secretul relatiei cu Salman Khan

Salman Khan și Iulia Vântur trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din lume. Fosta vedetă de la PRO TV și actorul în vârstă de 55 de ani se iubesc precum doi adolescenți, iar secretul relației lor tocmai a ieșit la iveală. Cum se înțeleg, de fapt.

Iulia Vântur a divulgat secretul relației cu Salman Khan

Frumoasa Iulia Vântur trăiește o poveste de iubire ca în filmele romantice pe care le interpreta, în anii 2000, chiar iubitul ei. Actorul Salman Khan și fosta vedetă de la PRO TV sunt împreună de șase ani și lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru ei.

Deși au circulat multe zvonuri, de-a lungul anilor, conform cărora cei doi amorezi s-ar fi despărțit, relația șatenei cu artistul de la Bollywood urmează o pantă ascendentă. Fosta prezentatoare de la Dansez pentru Tine a devenit o artistă apreciată pe tărâmul indian, acolo unde se bucură de o carieră muzicală de succes. Secretul relației dintre ea și Salman Khan este simplu:

„Suntem pe același vibe creativ. Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări, ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim.

Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață, nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru. Îmi lipsesc părinții, prietenii mei apropiați, câteodată și locurile preferate, activitățile profesionale sau recreative din România.

De ce s-a întors Iulia Vântur în România

În prezent, Iulia Vântur, în vârstă de 40 de ani, a venit în România pentru a rezolva anumite probleme administrative, blondina a vorbit, în exclusivitate pentru click.ro despre succesul de care se bucură în India. Chiar dacă trăiește anumite momente în care simte lipsa patriei sale natale, Iulia este mulțumită de drumul pe care l-a urmat, atunci când s-a implicat într-o relație cu cel mai curtat bărbat de la Bollywood.

Ieri am ieșit în parc cu o prietenă bună și cățelul ei și așa de mult mi-a plăcut, am petrecut toată după-amiază în parc. M-am bucurat să văd că oamenii de orice vârstă își pot găsi locul, o activitate preferată, pot găsi liniște și se pot bucura de frumusețea naturii în mijlocul Bucureștiului. Îmi lipsesc câteva din lucrurile mici… dar importante, așa cum este și firesc, aș îndrăzni să spun.

Toată experiența mea muzicală în India a fost o surpriză plăcută, a fost mâna destinului, nu am niciun dubiu. Așa a fost și cu piesa “Seeti maar”, și cu piesa “Zoom zoom”, amândouă de pe coalana sonoră a filmului “Radhe”.

Sunt recunoscătoare că oamenii din India m-au acceptat, că anumiți oameni din industrie au crezut în mine, în vocea mea, au văzut pontential și mi-au oferit oportunitatea de a mă bucura de un dar atât de frumos: muzica. Sunt fericită să am muzica în viața mea, în acest fel. Nici aici nu a fost ușor, sunt ani de muncă deja în spate, ani în care a trebuit să conving publicul că merit să fiu acolo.”, a declarat Iulia Vântur în exclusivitate pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI