Lovitură dură pentru cântăreața Crina Mardare. Ce i-a făcut secretara ei în instanță

Lovitură dură pentru cântăreața Crina Mardare. Ce i-a făcut secretara ei în instanță
Crina Mardare, lovitură dură în instanţă de la secretara ei

Lovitură dură pentru cântăreața Crina Mardare în plină pandemie de coronavirus. Ce i-a făcut secretara ei în instanță este de neimaginat. Iată ce spune avocatul femeii.

Crina Mardare, dată în judecată

Printre românii care şi-au pierdut locul de muncă din cauza pandemiei de coronavirus este şi secretara şcolii de muzică a uneia dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România. Este vorba despre Crina Mardare care a primit acum o lovitură dură din partea Luminiţei, angajata artistei. În luna mai, fosta membră a trupei Sfinx Experience a dat-o afară pe femeie, care a decis să facă plângere. Se pare că aceasta a câştigat procesul, însă decizia nu este una definitivă.

Conform judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, Crina Mardare este nevoită să-şi angajeze din nou secretara şi să îi plătească toate salariile “majorate şi reactualizate”. Cu ceea ce nu au fost de acord, însă, oamenii lege au fost despăgubirile morale.

”Poziția pe care o ocupă reclamanta nu era importantă pentru angajator și atunci au considerat că se pot descotorosi de ea, astfel încât au concediat-o ilegal. Ce a făcut fostul angajat, dat afară în plină pandemie? A contestat decizia și a câștigat, recuperându-și toate salariile neplătite ca urmare a intervenirii deciziei de încetare a contractului de muncă”, spune avocatul Adrian Cuculiș.

În cazul în care nu va face apel în zece zile de la decizie, înseamnă că artista va fi de acord cu soluţia oferită de instanţă.

Crina Mardare, una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto

Una dintre cele mai talentate şi cunoscute profesoare de canto din România, Crina Mardare a prins “gustul” muzicii datorită bunicilor. De la primele lecţii de la Liceul George Enescu până la Sfinx Experience a mai fost doar un pas.

“Tata a intrat la Ministerul de Externe, făcând o carieră în diplomaţie. A plecat cu mama într-o misiune diplomatică, atunci când eu eram în clasa a-II a. Am fost lăsată în grija bunicilor. Şi-atunci mi-am făcut de cap cu muzică, pentru că bunicul m-a dus la audiţie la liceul George Enescu. Era aproape de casă, nu cunoşteam pe nimeni de acolo şi aveam colegi care aveau educaţie muzicală. Erau copiii compozitorului Vieru, băieţii familiei Romcescu.

Şi m-am dus, am dat examenul respectiv, care era de aptitudini, şi pe care l-am luat fără nici un fel de probleme, mai ales că eram o tipă extrem de dezinvoltă. Ţin minte că-mi plăceau tot felul de zgomote, mă duceam mereu la cutia de medicamente a mamei şi combinam zornăitul pastilelor cu cel al brăţărilor, ca să produc diverse sunete. (…) Ei, şi viaţa m-a pus în situaţia în care, la un moment dat, când a existat formula de Sfinx Experience, în ’90, să cânt la clape”, a povestit Crina Mardare, pentru revista Tango.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI