Cine va reprezenta România la Eurovision 2020. Cum s-a remacat Roxen

Cine va reprezenta România la Eurovision 2020. Cum s-a remacat Roxen
Cine va reprezenta România la Eurovision 2020. Cum s-a remacat Roxen

Comisia a decis cine ne va reprezenta la Eurovision 2020. Roxen mărturisește care a fost prima ei reacție când a aflat, ea fiind foarte emoționată că a fost aleasă să prezinte imaginea României la concursul din mai.

Cine va reprezenta România la Eurovision 2020?

Cântăreața aleasă pentru Eurovision 2020 este Roxen, în vârstă de 20 de ani, ea s-a născut la Cluj și a început să cânte de la doar 7 ani. Una dintre piesele ei, „You don’t love me” feat Sickotoy, în doar câteva săptămâni de la lansare a ajuns în cele mai relevante radiouri din Franța, Mexic, Statele Unite ale Americii, Spania, Rusia,Grecia, Elveția, Turcia, Bulgaria, Lituania,Slovenia, Kosovo, Kazahstan, Estonia și Moldova. Pe Youtube având în jur de 8 milioane de vizualizări.

O altă piesă a ei este  ”Ce-ți cântă dragostea”,de astfel, populară, este difuzată în heavy roation la radiourile din România. Roxen a fost aleasă prin decizia finală luată de comisia unor specialiști formată din: Crina Mardare – vocal coach, Luminiţa Anghel – interpret, Lucian Ştefan – managing partner Global Records, Liana Stanciu – producător muzical radio tv şi şeful Delegaţiei României la Eurovision, Dan Manoliu – producător tv, director artistic, Gabriel Scîrlet – regizor muzical, Liviu Elekes – compozitor şi regizor muzical, Andrei Tudor – compozitor şi Bogdan Păun – regizor muzical

Ce reacție a avut Roxen?

Roxen, numele real al ei fiind Larisa Roxana Giurgiu, spune că în copilărie participat la mai multe concursuri și festivaluri, dar visa la mai mult, precum apariția pe scenă. Provocată deoarece iese din zona sa de confort, aceasta este foarte bucuroasă și deschisă să experimentează lucruri noi. Eurovision este o oportunitate, așa că, declară ea, toată energia și atenția vor merge spre concurs.

Motivul pentru care a fost aleasă anul acesta la Eurovision, ce va avea loc în mai, a fost în prima fază identificarea vocii pe baza unor criterii a unor abilității vocale, precum interpretarea, expresivitatea și empatia muzicală. Roxen a dat dovadă că deține aceste calității, așadar comisia de specialitate a decis că este demnă de a concura, conform digi24.ro

Urmăriți Playtech.ro și pe