Lovitură dură pentru Anca Serea! Ce s-a ales de averea moștenită de la primul soț. Vestea proastă pe care a primit-o

Lovitură dură pentru Anca Serea! Ce s-a ales de averea moștenită de la primul soț. Vestea proastă pe care a primit-o
Vești triste pentru Anca Serea! Ce se întâmplă cu averea moștenită din partea primului soț

Anca Serea a primit o veste extrem de proastă! Vedeta a moștenit o avere de la primul soț, dar a fost nevoită să îndure pierderi imense în ultima perioadă. Ce se întâmplă, de fapt, cu proprietățile soției lui Adi Sînă?

Anca Serea, vești proaste. Ce se întâmplă cu proprietățile moștenite

Anca Serea deține câteva proprietăți în jurul Bucureștiului, dar a fost anunțată că ele împiedică dezvoltarea unui proiect foarte important. Astfel, aceasta a trebuit să își ia adio de la terenul ce punea bețe în roate.

Vedeta a primit moștenire proprietățile de la primul ei soț, Filip Polpinger, ce a murit în anul 2010. Anca Serea are doi copii din prima căsnicie, iar aceștia au devenit, la rândul lor, moștenitori legali pentru terenurile lăsate de tatăl lor.

Vedeta a fost expropriată de o suprafață mare de teren pentru ca toți să aibă parte de autostrada de centură, dar a primit o sumă mică de bani pentru această neplăcere. Mai exact, soția lui Adi Sînă a pierdut 4.330 mp de teren din comuna Vidra, format din patru parcele diferite.

Câți bani a pierdut Anca Serea, de fapt

Problemele nu se termină pentru Anca Serea. Aceasta a primit 47.550, adică aproximativ 11 lei pe metrul pătrat, chiar dacă metrul pătrat de teren extravilan se vinde în zonă între 6 și 15 euro, potrivit WOWbiz. Cu acestea fiind spuse, vedeta a primit foarte puțini bani.

Nu este prima oară când Statul Român evaluează un teren pe care îl deține Anca Serea cu un preț mic. Aceasta a mai pierdut 1.600 mp teren în Comuna Cernica, pe care a primit nu mai mult de 3.700 de euro.

Anca Serea își mai dorește un copil?

Anca Serea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adi Sînă, iar cei doi se bucură de 6 copii, dintre care 2 din căsnicia anterioară a vedetei cu Filip Polpinger. Chiar dacă au o familie numeroasă, ei nu vor să se oprească aici.

De curând, frumoasa vedetă explica că visează la un alt bebeluș, așa că nu se teme de a deveni din nou mămică, mai ales pentru că este îndrăgostită de copii încă de când se afla la o vârstă fragedă.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii.

Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum.”, a dezvăluit Anca Serea într-o emisiune TV.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe