Anca Serea, primele declarații despre a șaptea sarcină. Ce spune despre viitorul copil

Anca Serea, primele declarații despre a șaptea sarcină. Ce spune despre viitorul copil
Anca Serea se gandeste deja la al sapte-lea copil

Anca Serea, soția lui Adi Sână, a făcut primele declarații despre a șaptea sarcină. Ce spune vedeta despre despre viitorul copil, vedeți în articolul de mai jos.

Anda Serea, mamă a șase copii, a făcut marele anunț despre al șapte-lea bebeluș

Anca Serea și Adi Sână nu au de gând să se oprească, după ce vedeta a devenit mamă pentru a șasea oară. Astfel, Anca Serea, primele declarații despre a șaptea sarcină.

Adi Sîna și Anca Serea formează unul dintre cele mai trainice cupluri din România. Cei doi au împreună 6 copii și sunt împreună de mai bine de nouă ani.

Cum s-a cunoscut Anca Serea și Adi Sână

Frumosul cuplu s-a cunoscut după ce Anca Serea, pe vremea aceea reporter la o televiziune de muzică, i-a luat un interviu cântărețului Adi Sână. Povestea lor de dragoste a debutat mai târziu, după ce cei doi s-au reîntâlnit într-un club de karaoke.

Astfel, în anul 2015, cei doi s-au căsătorit civil și formează în continuare un cuplu frumos. De asemenea, Anca Serea este o mămică fericită a 6 copii și nu se gândește să se oprească aici.

De unde vine marea dragoste a Ancăi Serea pentru copii

Soția lui Adi Sînă a declarat, într-o emisiune TV, că mai vrea să facă încă un bebeluș. Dragostea ei pentru copii provine dintr-o dorința de-a sa mai veche de a deveni educatoare. ”L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii.

Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a dezvăluit Anca Serea.

Gabriela Cristea o înțelege pe Anca Serea acum

Pe de altă parte, Gabriela Cristea şi-a schimbat complet părerea despre Anca Serea, după ce a criticat-o că aceasta are 6 copii. Gabriela Cristea este și ea o mamă împlinită, care susține că îngrijirea și creșterea celor două fetițe ale ei o face cea mai fericită femeie de pe pământ.

Familia este pe primul loc pentru frumoasa brunetă, motiv pentru care a renunțat și la viața de televiziune. De asemenea, întrebată dacă și-ar dori să își mai mărească familia, Gabriela Cristea a spus că da, dar și că vârsta ei reprezintă un mare neajuns.

Gabriela Cristea a criticat-o pe Anca Serea

Fosta prezentatoare tv a mărturisit că acum o înțelege pe Anca Serea, chiar dacă în trecut a criticat-o pentru că a născut de 6 ori.

Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram cam sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina”, a spus Gabriela Cristea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI