Anca Serea și Adi Sînă au probleme cu banii din cauza familiei numeroase? Ce mărturisire a făcut ea

Anca Serea și Adi Sînă au probleme cu banii din cauza familiei numeroase? Ce mărturisire a făcut ea
Anca Serea și Adi Sînă au probleme cu banii din cauza familiei numeroase

Anca Serea, în vârstă de 40 de ani și patru dintre copiii ei au ales să călătorească cu trenul din București la Viena, deși durata călătoriei este una mai lungă decât dacă ar fi fost făcută cu avionul.

Anca Serea și Adi Sînă au probleme cu banii din cauza familiei numeroase?

Mezina familiei, Leah, în vârstă de un an, a rămas în grija mamei prezentatoarei de televiziune. Și Adi Sînă se va alătura familiei azi. Acesta va călători, în schimb cu avionul și ar putea fi însoțit de fiul cel mare al Ancăi Serea, pe nume David, în vârstă de 19 ani.

Amintim că Anca și Adi au împreună patru copii, Noah, Ava, Moise și Leah. Anca mai are doi copii dintr-un mariaj anterior, un fiu și o fiică, David și Sara. Anca Serea a spus de ce a ales călătoria spre Viena cu trenul.

„Avem două cușete. Vagoanele sunt climatizate, au toaletă, duș și chiuvetă. Condițiile de călătorie cu trenul sunt decente. Este curat și foarte ok organizat.

Am primit multe întrebări legate de faptul că am ales să călătorim cu trenul.

Am decis, cel puțin pentru o perioadă, să nu mai merg cu avionul pentru că am căpătat o teamă de nedescris.

Singura modalitate pe care nu am încercat-o de a-mi rezolva această problemă este hipnoza. Când mă voi întoarce la București voi încerca și hipnoza. Adrian va veni mâine cu avionul cred că împreună cu David, încă nu s-a decis. (…)

Multe întrebări au fost despre Leah, ea nu este cu noi. A rămas cu mama mea pentru că nu mi se pare o călătorie potrivită pentru un copil de nici măcar 2 ani. Totuși, este un drum destul de greu”, a spus Anca în mediul online.

Anca Serea, despre viața cu șase copii

Despre viața cu șase copii, Anca spunea în 2019.

„Destul de complicată, nu că nu ar fi fost cu 5… Destul de complicată, dar frumoasă. Foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos. Dar o am ajutor pe mama, fac echipă cu ea”.

„Am noroc că sunt copii buni, foarte ascultători și înțelegători, cu bun simț, empatici. Spre exemplu, dacă mă văd dormind pe canapea, ei merg pe vârfuri.

Adi, soțul meu, e implicat în măsura în care simte și poate. Nu am fost genul de soție care să implice foarte tare bărbatul. Nu e în firea mea”, mai spunea prezentatoarea TV în 2019.

„Sunt însuflețită să am de 6 ori mai multă putere. Ei sunt niște bucurii și niște motoare uriașe de a face bine. Nu am o schemă sau un secret.

Viața mi-a arătat că poate fi și mai grea, așa că eu acum nu fac decât să mă bucur și să trăiesc copilăria alături de ei”, a încheiat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI