Lovitură dură pentru Anca Serea. Adi Sînă a făcut anunțul: se mută din România!

Lovitură dură pentru Anca Serea. Adi Sînă a făcut anunțul: se mută din România!
Lovitură dură pentru Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă sunt părinții a șase copii superbi. Cu trei dintre ei, Adi Sînă a venit azi în platoul emisiunii La Măruță.

Lovitură dură pentru Anca Serea

Adi Sînă a vorbit despre copiii săi și a povestit că nu este deloc greu să țină în minte datele de naștere ale copiilor săi. Fiul cel mare al cuplului are deja vârsta de 19 ani, locuiește singur și va pleca în Olanda la studii. De altfel, în prezent, David susține examenul de bacalaureat.

”David, fiul cel mare, a fost acceptat la o facultate de filosofie in Olanda, este foarte nerabdator să meargă acolo. Poti sa vorbesti cu el foarte multe lucruri si de multe ori are variante de raspuns. Acum trebuie să cautam cazare pentru el. David pleaca si va invata in Olanda. El da bacul acum. E foarte bucuroasa sotia mea, el a fost acceptat la doua facultati de filosofie, amandoua in Olanda, dar a ales-o pe cea mai bună. S-a si mutat singur, are 19 ani. Vara asta ne dorim sa plecam in vacante, sa ajungem la mare, sa ajungem in Toscana, cu totii, mai putin cu David, ca el vrea in Vama. Mi-ar placea si in Grecia sau Austria”, a spus Adi Sînă în ediția de azi a emisiunii La Măruță.

Cum s-au cunoscut Adi Sînă și Anca Serea

În ciuda faptului că s-a spus că s-ar confrunta cu probleme financiare, Adi Sînă și Anca Serea sunt un cuplu sudat. De altfel, Anca Serea a povestit și cum s-au cunoscut cei doi, care, în prezent sunt părinții a șase copii.

„Să știi că așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea recent la emisiunea lui Măruță. Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună din anul 2012.

Amintim că înainte de a se căsători, Anca Serea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher. Bărbatul s-a stins din viață la 36 de ani din cauza unei boli incurabile.

Anca Serea a mai povestit despre Adi Sînă că o ajută în toate, fiind foarte implicat în treburile casnice.

“Adi, soțul meu, mă ajută așa și așa, în măsura în care un bărbat este implicat în treburile casnice, dar îmi asum o parte din vină, pentru că eu nu l-am lăsat aproape niciodată să facă nimic”, mai spunea Anca Serea cu ceva timp în urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI