Anca Serea, într-o situație dureroasă. Probleme grave cu banii, vestea primită acum

Anca Serea, într-o situație dureroasă. Probleme grave cu banii, vestea primită acum
Anca Serea, probleme grave cu banii

Cu toate că au anunțat că își doresc cel de-al șaptelea copil, cuplul Anca Serea-Adi Sînă par a avea iar probleme financiare grave.

Anca Serea, într-o situație dureroasă

De altfel, nu mai este un secret că Anca Serea și Adi Sînă traversează un moment mai puțin fericit din punct de vedere financiar. Cei doi cresc împreună șase copii, cărora se străduiesc să le ofere ce e mai bun, însă asta presupune un efort considerabil în fiecare lună.

Anca Serea și Adi Sînă au anunțat că se gândesc ca pe viitor să îl facă și pe al șaptelea copil ori chiar să adopte unul, însă greutățile își spun deja cuvântul. Așa se face că recent, Anca Serea a mai primit o lovitură destul de dură din punct de vedere al finanțelor. Potrivit Wowbiz.ro, aceasta va fi executată silit de școala privată la care au fost înscriși doi dintre copii, motiv pentru care trebuie să facă rost rapid de suma de 5.700 de euro.

”Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BEJ…, la cererea creditorului SCOALA PRIMARA S…, împotriva debitorului SINA LOUIS ANCUTA.

Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua potrivit art.622 alin.3, împotriva debitorului SINA LOUIS ANCUTA, în oricare din modalităţile prevăzute de lege, pentru recuperarea creanţei în cuantum de 5.778,59 Eur, debit și penalități, 200,00 lei, cheltuieli de judecată reprezentând debit şi accesorii, debit ce se va actualiza, la care se adaugă cheltuieli de executare in temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentința civilă nr. …/07.10.2020, pronuntata in dosarul nr. …/4/2020. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac”, este  decizia Judecătoriei Cornetu luată recent, la solicitarea școlii.

”Ne dorim și al șaptelea copil”

Acest lucru s-a întâmplat deoarece Anca Serea nu a plătit la timp taxele de școlarizare ale copiilor, iar la finele circa unui an de procese, școala a avut câștig de cauză, ajungându-se acum la executarea silită.

Recent, Anca Serea a revenit pe micile ecrane. Acum, ea prezintă știrile sportive de la postul de televiziune Prima TV, dar salariul pe care-l obține este unul modest, de circa 5.000 de lei. Tot Anca Serea a infirmat că ar fi însărcinată și a spus că a luat câteva kilograme din cauza unor probleme medicale pentru care este nevoită să ia multe suplimente alimentare. Anca Serea spunea anul trecut că și-ar dori și un al șaptelea copil și că se gândește și la varianta adopției.

„Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis.

Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată.”, spunea Anca Serea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI