De ce pleacă Adi Sînă din țară. A făcut anunțul în emisiunea lui Măruță

De ce pleacă Adi Sînă din țară. A făcut anunțul în emisiunea lui Măruță
De ce pleaca Adi Sina din tara

Artistul Adi Sînă a fost prezent în ediția de azi a emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV. Acesta a vorbit despre copilăria sa, despre proiectele pe care le are în desfășurare, dar nu numai. Adi Sînă și Anca Serea sunt părinții a șase copii. Dar ce a răspuns artistul când a fost întrebat de Cătălin Măruță de un al șaptelea copil.

De ce pleacă Adi Sînă din țară

Și Adi Sînă a trecut prin lupta cu coronavirusul, însă din fericire a artistul a trecut cu bine peste această perioadă. Ce a spus Adi Sînă despre copilăria și despre familia sa? Acesta a mărturisit că în copilărie își dorea să fie pădurar.

”Mă bucur ca vine primăvara. Am doi frați mai mici, Cristian și Lucian, unul locuiește în București, altul în Chicago, de 20 de ani. Tata a fost la concertele mele, m-a văzut, m-a felicitat, era mândru de mine. Parinții mei erau destul de modești. Copilăria a fost una normala, simpla. Toate vacantele noastre le petreceam la bunici si în spatele casei era pădurea si credeam ca o sa fiu padurar”, a declarat artistul.

”Ar fi mai complicat cu șapte copii”

Adi Sînă a povestit și cum a început să producă muzică. În plus, artistul va pleca pe data de 8 martie în India, acolo unde are de susținut șase concerte.

”Am inceput sa produc prima data piese, apoi am facut primul studio al meu intr-un studio de radio, mi-am dat seama ca asta imi place, am fost mereu pasionat de muzica. In martie o sa plec in India unde am sase concerte, voi sta doua saptamani, se intampla evenimente la o scara mult mai mica, dar se intampla. Mi-era dor”, a spus Adi Sînă.

Adi Sînă și soția sa, Anca Serea, sunt părinții a șase copii. Așadar, viața nu e deloc plictisitoare. Întrebat de Cătălin Măruță despre eventualitatea de a mai avea un copil, acesta a răspuns:

”Ar fi mai complicat cu șapte copii pentru ca trebuie sa schimbam numele canalului de YouTube. E greu sa mai schimbi numele pe retelele de socializare. In curand o sa dau o veste, pana atunci cred ca o sa dai tu o veste, Maruta”, a spus Adi Sînă.

Însă Anca Serea a declarat în urmă cu ceva timp în urmă că nu ar spune nu pentru al șaptelea copil.

“Am zis că ne mai dorim al şaptelea copil, dar asta ţine de intimitatea noastră”, a mai spus Anca Serea pentru Click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI