Clipe cumplite pentru Anca Serea. Mama ei a ajuns de urgență la spital, ce se întâmplă

Clipe cumplite pentru Anca Serea. Mama ei a ajuns de urgență la spital, ce se întâmplă
Mama Ancăi Serea, de urgență la spital

Fanii familiei Sînă-Serea sunt șocați de noile vești. Mama modelului a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu cea care i-a dat viață Ancăi Serea? Vedeta a dezvăluit câteva detalii despre starea de sănătate a acesteia.

Mama Ancăi Serea, de urgență la spital. Care este starea de sănătate a femeii?

Fanii numeroasei familii din showbiz-ul românesc au fost surprinși de veștile primite de la model. Mama acesteia a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Cea are a dat vestea a fost chiar frumoasa brunetă. Cea din urmă a oferit câteva detalii tuturor în cadrul unui mesaj de pe rețelele de socializare.

Soția lui Adi Sînă le-a povestit internauților ce s-a întâmplat, mărturisind că mama sa s-a simțit destul de rău în ultimele zile. Anca a însoțit-o pe mama ei la spital. Acest lucru s-a petrecut după ce starea de sănătate care îi dădea bătăi de cap deja de două zile continua să se agraveze.

Modelul a ținut să îi mulțumească încă o dată și pe această cale doctorului cardiolog care s-a ocupat de cea care i-a dat viață, spunând că a fost mulțumită de serviciile prestate:

„Astăzi a fost o zi super ciudată pentru mine. Din păcate, mama mea s-a simțit destul de rău cu sănătatea și ieri și alaltăieri și am luat decizia să mergem la spital. M-am plimbat prin mai mult spitale. (…) Am fost foarte mulțumimți de serviciile lor. Vreau să-i mulțumesc în special domnului doctor cardiolog care a văzut-o pe mama și s-a ocupat foarte bine de dânsa.”

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe”

Nici mămica eroină nu este ocolită de probleme de sănătate. Majoritatea românilor care o urmăresc în mediul online știu că Anca nu s-a aflat de puține ori pe patul de spital pentru că se confruntă cu o banemie severă care nu-i dă pace. Soția artistului a mărturisit că se luptă cu această afecțiune încă de când avea doar 19 ani.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate”
Anca Serea (Sursa: okmagazine.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI