Lovitură de teatru în cazul Caracal! Bunicul Luizei, acuzații grave la adresa lui Cumpănașu: “Câți bani ai putut să furi, lăutarule?”

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Bunicul Luizei, acuzații grave la adresa lui Cumpănașu: “Câți bani ai putut să furi, lăutarule?”

Deși ar fi trebui să se alieze, având aceeași nenorocire de trăit, familiile Măceșanu și Melencu nu au o comunicare constructivă, iar punctul central ar fi Alexandru Cumpănașu, pe care bunicul Luizei pare că-l detestă. Bătrânul publică adesea articole în care acestuia i se aduc ceea ce ar reprezenta prejudicii de imagine, în care i se dezvăluie secretele din spatele studiilor sau ale contractelor de milioane de euro încheiate cu Ministerul Dezvoltării, de pildă. De această dată, acuzațiile au fost de altă natură.

Cazul Caracal. Bunicul Luizei, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu

Alexandra Măceșanu a fost cel puțin a doua victimă a sinistrului personaj Gheorghe Dincă. Pe 14 aprilie, acesta o răpise, din Caracal, și pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, nici ea găsită vreodată. Astăzi, la un an de la tragedie, familia Măceșanu a făcut o mică slujbă pentru sufletul fetei lor, în timp ce familia Melencu nici nu dorește să ridice certificatul de deces emis de autorități, refuzând să creadă că adolescenta a murit, ci că este victima unei rețele de carne vie.

Deși au avut același călău, oamenii legii instrumentând un dosar din care reiese că Dincă le-a omorât pe cele două tinere, părinții lor au trăit în parametri diferiți tragedia.

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Bunicul Luizei, acuzații grave la adresa lui Cumpănașu: “Câți bani ai putut să furi, lăutarule?”
Foto: Inquam

În timp ce părinții și bunicii Melencu au încercat să lupte singuri cu nedeptățile petrecute, familia Măceșanu a avut, întâmplător, parte de ajutorul lui Alexandru Cumpănașu, fost candidat la prezidențiale și acuzat de fraudă cu fonduri europene, care a pus în lumină cazul din poziția sa.

Ajutorul său, cele două dispariții fiind legate ulterior, chiar dacă s-au întâmplat la câteva luni distanță, nu a contat pentru bunicul Luizei. Ba mai mult, bărbatul consideră că acesta este un profitor al sistemului, pe care l-a interesat numai imaginea lui. De altfel, după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale, Cumpănașu a mai înfruntat aceste acuzații.

„Spune-le cetățenilor câți bani ai putut să furi din banul public, lăutarule!”

„UN PROFITOR AL SISTEMULUI, PE CARE L-A INTERESAT NUMAI IMAGINEA LUI. DECI S-AU FACUT JOCURI, PE NOI, FAMILIA LUIZEI, NE INTERESEAZA CE S-A INTÂMPLAT IN REALITATE, NU VREM BANI, FUNCTII, PRECUM IOHANNIS I-A RASPLATIT PE COMPLICI ÎN CAZUL LUIZA”, a scris bunicul Luizei.

„AGENTUL 007 CARE STIE TOT, DAR NU SPUNE NIMIC CONCRET”, ”RUSINE ACELOR ACADEMII CARE AVEAU CU TOTUL ALT ROL DE A SPALA BANI PUBLICI PRIN ONG-URILE LUI CUMPANASU!” sau ”SPUNE-LE CETATENITOR CÂTI BANI AI PUTUT SA FURI DIN BANUL PUBLIC, LAUTARULE”, a notat recent acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI