Ce s-a întâmplat cu războiul dintre Alexandru Cumpănașu și Viorel Cataramă. Judecătorii tocmai au dat decizia

Ce s-a întâmplat cu războiul dintre Alexandru Cumpănașu și Viorel Cataramă. Judecătorii tocmai au dat decizia. Sursa foto: Facebook

Alexandru Cumpănașu ar fi câștigat procesul în care Viorel Cataramă l-a dat în judecată, după ce primul l-a făcut pe cel de-al doilea securist.

Ce se întâmplă cu războiul dintre Alexandru Cumpănașu și Viorel Cataramă. Judecătorii au dat decizia

Alexandru Cumpănașu a anunțat pe pagina persoanlă de Facebook că a câștigat procesul cu Viorel Cataramă. Viorel Cataramă l-a dat în judecată pe Alexandru Cumpănașu după ce acesta l-a făcut securist.

Dragi ROMÂNI, am un mesaj simplu și clar pentru DUMNEAVOASTRĂ: AM CÂȘTIGAT PROCESUL CU NUMITUL CATARAMĂ VIOREL. Acesta a anunțat cu surle și trâmbițe acum câteva luni în presă că m-a dat în judecată pentru că l-am făcut SECURIST în timpul campaniei electorale pe pagina mea de facebook în timpul unui LIVE, cerând daune de 100.000 RON.

Alexandru Cumpănașu l-a făcut securist pe Viorel Cataramă
Alexandru Cumpănașu l-a făcut securist pe Viorel Cataramă. Sursa foto: Facebook

Viorel Cataramă poate contesta decizia instanței în termen de 30 de zile

Astăzi instanța de pe lângă judecatoria sectorului 4 după mai multe termene i-a respins acțiunea ca neîntemeiată VĂ las pe dumneavoastră să trageți concluziile…. Informația este deja publică pe portalul instanței și o puteți consulta. Numitul de mai sus are 30 de zile să o conteste.

Atât mai am să vă spun la toți cei care fac eforturi pentru a ajuta SISTEMUL să mă învingă: NU MĂ SUBESTIMAȚI, ORCINE VĂ CREDEȚI”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina de socializare.

Securiștii care au făcut rău poporului vor plăti

Alexandru Cumpănașu mai spune că securiștii care au făcut rău poporului român vor plăti. ”Din păcate sunt unii securiști care au făcut mult rău poporului român și vor plăti mai devreme sau mai târziu pentru sărăcirea și distrugerea României.

Fără să mă refer la cineva anume Eu aștept acum răspunsul parchetului la sesizarea mea care durează de mai bine de 6 luni privind TĂINUIREA de către o persoană (nu este greu de intuit cine) a unor informații vitale în cazul Alexandrei într-un moment vital anchetei Vom vedea… În rest, NOI nu vrem spectacol, ci rezolvarea și ajutarea oamenilor care se confruntă cu unele instituții corupte sau abuzive precum și reducerea clanurilor și abuzurilor din familii”, a mai scris Alexandru Cumpănașu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI