19 aug. 2020 | 20:03

Vestea momentului despre antrenorul pe care îl susține Anamaria Prodan. Cu cine se însoară Dan Alexa

Știri generale
Vestea momentului despre antrenorul pe care îl susține Anamaria Prodan. Cu cine se însoară Dan Alexa
Cu cine se însoară Dan Alexa

Sărbătoare mare în lumea fotbalului! Lumea din showbiz-ul românesc se pregătește pentru petrecere. Dan Alexa se pregătește să se însoare. Cine este frumoasa mireasă?

Cu cine se însoară Dan Alexa

Multă lume credea că antrenorul nu se mai așează la casa lui, se pare totuși că lucrurile stau cu totul altfel. Dan s-a hotărât să meargă încă o data în fața altarului cu iubita lui, Andrada. Bărbatul este într-o relație cu aceasta de mai bine de trei ani de zile. Acesta i-ar fi dat deja inelul de logodnă frumoasei brunete.

Se pare că iubita lui Dan Alexa este o brunetă, cu care antrenorul este într-o relație de mult timp. Mai mult, tânăra a făcut subiectul presei în iulie 2019, odată cu apariția unui filmuleț în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Alexa, fiind descrisă pe atunci ca o prezență misterioasă în viața antrenorului. Despre aleasa fostului fotbalist nu se știu prea multe lucruri, până în acest moment, doar faptul că a fost balerină în străinătate.

Grup de persoane ieșind pe o ușă

Lovitura anului pentru Anamaria Prodan! Cu cine se însoară Dan Alexa

Au fost la un botez în calitate de nași

În urmă cu câteva zile, cei doi îndrăgostiți au participat la un botez în calitate de nași. În concluzie, putem spune că relația dintre aceștia este destul de serioasă, dacă s-au hotărât să facă acest pas împreună.

Bruneta a angajat un fotograf, care a fost prezent pe tot parcursul evenimentului, și a postat o poză pe contul ei de Instagram o poză în care apare și antrenorul. Acesta din urmă i-a cerut să șteargă fotografia, însă fiind prea târziu, aceasta s-a pierdut pe internet.

În 2017, antrenorul, Dan Alexa a divorțat de fosta sa soție, Izabela. Cu toate că presa tabloidă a speculat atunci că motivul ar fi fost infidelitățile fostului fotbalist, aceștia nu au comentat nimic legat de acest subiect personal. Alexa și Izabela au împreună două frumoase fetițe.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro