Loredana Pastramă, atac la Raluca, sora ei: ”A făcut 2 avorturi, a fost cusută să pară virgină”

Loredana Pastramă, atac la Raluca, sora ei: ”A făcut 2 avorturi, a fost cusută să pară virgină”
Ce declaratii a facut Loredana Pastrama

Loredana Pastramă a făcut dezvăluri despre viața intimă a surorii sale, la numai câteva zile după ce aceasta a devenit soția lui Pepe, Conform declarațiilor sale, Pepe nu ar fi fost primul bărbat cu care Raluca Pastramă s-ar fi iubit.

Loredana Pastramă, atac la Raluca, sora ei

În plus, a aceasta a mai susținut la vremea respectivă că Raluca ”a făcut două avorturi, a fost cusută ca să pară virgină”. Astfel, fosta cumnată a lui Pepe a susținut în cadrul unui interviu oferit la televizor că Raluca nu s-a căsătorit virgină, ci că ar fi făcut două avorturi, iar apoi a mers la un medic și și-a cusut himenul.

“Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi şi că a fost cusută. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu. Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile aşa ca să îl las în lumea lui imaginară” sunt acuzațiile grave făcute publice de Loredana Pastramă în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Pepe, în divorț de Raluca

La începutul acestei luni, mai precis pe 2 noiembrie 2020, Pepe a anunțat că el și Raluca au decis să divorțeze, subliniind că separarea oficială se va desfășura în cabinetul unui notar. Doar că lucrurile între cei doi foști parteneri s-au complicat, iar de curând, când s-a spus că ar fi agresat-o pe mama copiilor săi, el a spuânând că totul se va muta în instanță. Aparemt, Raluca Pastramă i-ar fi fost infidel lui Pepe, aceasta fiind informat că mama copiilor săi ar fi fost plecată la munte în compania unui domn misterios.

„Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a spus o sursă pentru Playtech.ro.

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe data de 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012, iar fiica lor cea mare se numește Maria. Pe data 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, pe nume Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, adică pe 5 aprilie 2015. Reamintim că până să fie căsătorit cu Raluca, artistul a mai fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu mare scandal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI