11 apr. 2022 | 08:57

Iulia Albu nu s-a mai putut abține. Ce a spus despre Loredana Groza: „O femeie care desface picioarele”

Monden
Iulia Albu nu s-a mai putut abține. Ce a spus despre Loredana Groza: „O femeie care desface picioarele”
Iulia Albu a surprins pe toata lumea. Ce a putut sa spuna despre Loredana Groza. Este o femeie care desface picioarele

Iulia Albu este recunoscută pentru verdictele sale drastice în modă și felul tranșant și direct în care critică vedetele în mediul online și la televizor. Recent, vedeta de la Antena Stars a fost șocată de aparțiile artistei Loredana Groza. Ce a putut spune despre fosta jurată de la X Factor România.

Iulia Albu, despre aparițiile controversate ale Loredanei Groza

La rubrica „Șocul României” din emisiunea Poliția Modei a Iuliei Albu, frumoasa șatenă i-ar fi adus acuzații dure Loredanei Groza.

Fosta soție a lui Mihai Albu a dezbătut subiectul privind ținutele extravagante ale celebrei cântărețe, alături de invitatul său din platou, Giulia Nahmany.

Criticul de modă a descris-o pe Loredana Groza drept o femeie „care-și desface picioarele”, scandalizând publicul emisiunii de la Antena Stars.

Pe de altă parte, Iulia Albu aplaudă stima de sine și sinceritatea Loredanei, precum și felul în care solista ar încerca să dea încredere femeilor trecute de prima tinerețe.

„Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt.

Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place. Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne.

Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire.”, a declarat Iulia Albu în exclusivitate la Antena Stars.

La rândul său, Giulia Nahmany a mărturisit că o apreciază pe artista Loredana Groza pentru reușitele sale în domeniul artistic, precum și ținutele extravagante pe care le afișează, cu mult curaj, în public.

Oana Roman, atac la adresa Iuliei Albu?

Recent, Oana Roman a postat un mesaj controversat pe Instagram, acolo unde și-a dat cu părere privind rubricile de modă, în care anumite persoane sunt plătite pentru a critica sau aplauda bunul gust al altora.

Partenera de viață a lui Marius Elisei a subliniat faptul că gusturile nu se discută, iar urmăritorii săi din mediul online susțin că vedeta ar fi lansat un atac voalat la adresa Iuliei Albu, critic de modă faimos pentru realizarea unor astfel de rubrici.

„Am luat o mică pauză şi vreau să vorbesc puţin despre persoanele care sunt plătite să comenteze despre alţii. Mie asta mi se pare o meserie ciudată… Unii spun că dacă nu ai bun gust, eu te comentez.

Ei bine, eu cred că lumea ştie deja că bunul gust e o chestie subiectivă. Ceea ce mie mi se pare de bun gust poate altora li se va părea de prost gust şi invers.

Aşadar, nu cred că este valabil să dăm verdict de bun gust despre alţii. În schimb, bunul simţ este un lucru universal valabil şi cu toţii ar trebui să ştim cum să ne încadrăm în limitele bunului simţ.

De aceea, eu prefer să fiu, pentru persoane irelevante, de prost gust dar să rămân pentru mine şi pentru cei dragi cu bun simţ şi apreciez asta mai mult decât un închipuit şi subiectiv bun gust”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Digisport.ro
FOTO Nu se mai ascund! Bănel Nicoliță și iubita lui, prima apariție publică după PATRU ani de relație: ”A stat cu mine”
Stirile PROTV
Criminalist la serviciu, consumator și traficant de droguri în timpul liber. Metoda prin care un polițist își fenta colegii
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
Imaginile în care Anna Lesko a arătat aproape TOT! Vedeta i-a FASCINAT pe bărbați cu formele sale!
EVZ.ro
Exclusiv. Dinamo - FCSB, prefațat de Rodion Cămătaru. „În sfârșit, un derby cu suspans până la final”
Spynews.ro
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
PRO TV
Cheryl Cole, în agonie după moartea lui Liam Payne. Declarații zguduitoare: ”Fiul meu nu o să-și mai vadă tatăl niciodată”
Adevarul
Generația Z preferă să stea mai mult acasă. De ce barurile și ieșitul în oraș au devenit pentru tineri o sursă de anxietate socială
BZI.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Viva.ro
Marius Elisei o atacă pe Oana Roman: ”Te-am făcut mamă și nu meritai! Te-am făcut mireasă și nu meritai...”
Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Nou scandal cu Bianca Dragusanu. A parcat pe locul persoanelor cu dizabilităţi. Foto
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
O celebră bancă a fost închisă. Toate conturile au fost blocate. Cum se vor returna banii
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se schimbă ORA în ROMÂNIA! Anunțul MOMENTULUI
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce studii are Nicolai Tand de la Asia Express sezonul 7. Motivul pentru care s-a lăsat de școală la o vârstă fragedă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro